Hyppää sisältöön

Attendo Wihtori

Savonlinnassa sijaitseva palvelukoti Attendo Wihtori tuottaa laadukasta ja kodikasta asumispalveluja kehitysvammaisille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Ritalanmäentie 2

  • 57600 Savonlinna

  • Etelä-Savo

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Olemme erikoistuneet ohjaamaan kehitysvammaisia, joilla on psyykkisiä tai mielenterveydellisiä haasteita. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle asukkaalle mielekäs ja toimintakykyä tukeva elämä.

 

Story image

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka asukas voi sisustaa omilla kalusteilla mieltymyksensä mukaan. Wihtorissa asukkailla on käytössään myös kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, jossa vietetään yhteistä aikaa ja puuhaillaan arjen askareiden parissa.

Story image

Omannäköistä elämää

Palvelukodin tavoitteena on tarjota jokaiselle asukkaalleen omannäköinen ja toimintakykyä tukeva elämä. Työtapanamme on yksilökeskeinen elämänsuunnittelu. Virkistystoimintaa järjestetään asukkaillemme ympäri vuoden ja asukkaat saavat itse osallistua toiminnan suunnitteluun. Henkilökuntamme toteuttaa ja ideoi asukkaiden toiveiden mukaista harrastetoimintaa ja aktiviteettejä.

Lue lisää palveluistamme

Attendon vammaispalvelut

Attendon vammaispalvelut

Tarjoamme palveluitamme kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Maukasta ruokaa

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä kokkimme laittavat ruuaksi tänään!

Lue lisää