Attendo Rykmentti

Tuusulan Hyrylässä sijaitseva Attendo Rykmentti tarjoaa kodin vammaispalvelun asiakkaille ja lyhytaikaisempaa asumista tarvitsevalle asukkaille

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Varuskunta rak. 44

 • Tuusula

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 42

  Huoneen koko - 25,5 -42 m2

  Valmistunut - 2012

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Asukaspaikkoja Rykmentissä on 42. Pyrimme ohjaamaan ja opastamaan nuoria vammautuneita selviytymään itsenäiseen elämään sekä valmentamaan elämän veteraaneja säilyttämään jäljellä oleva itsenäinen toimintakyky arkielämän eri askareissa ja toiminnoissa.

Story image

Oma koti

Rykmentisssä asukkaat asuvat omissa asunnoissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan, Asukashuoneiden koot vaihtelevat 25,5-42 neliön välillä. Lisäksi asukkailla on yhteisessä käytössään ruokasali, olohuone, sauna sekä harrastetiloja. Ensimmäisen kerroksen ryhmäkoti Attendo Rykmentissä sisältää yhteensä 21 asukaspaikkaa ja asukkaina on ikääntyneitä. Toisessa kerroksessa on niin ikään 21 asukaspaikkaa. Täällä asuu sekä nuorempaa että ikääntyneempääkin kuntoutujaa. Kaikki tilamme ovat esteettömiä.

Story image

Omannäköistä elämää

Attendo Rykmentissä järjestämme yhteistä toimintaa on moneen makuun, joista kukin voi valita mieleisensä. Mahdollistamme myös omaan rauhaan vetäytymisen, kun siltä tuntuu. Järjestämme palvelukodilla kuntoutumista ja toimintakykyä tukevaa fysioterapiaa, toimintaterapiaa ja puheterapiaa. Ulkoilu ja monipuolinen virike- ja harrastustoiminta ovat oleellinen osa hyvän elämän rakennusaineita.

Attendon vammaispalvelut

Attendon vammaispalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Lue lisää

Rakennuksen sijainti kartalla.