Attendo Kivistö

Ympärivuorokautista hoivaa kehitysvammaisille tarjoava Attendo Kivistön palvelukoti aloitti toimintansa 2014. Vantaalla sijaitsevassa palvelukodissa tarjoamme viihtyisissä ja nykyaikaisissa tiloissa yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen. Ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta huolehtii Attendo Kivistön asukkaiden huolenpidosta ja tukemisesta jokaisena päivänä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Savikiventie 1, 01700

  • 01700 Vantaa

  • Uusimaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Oma koti

Attendo Kivistön asuinhuoneet ovat jaettu kolmeen pienryhmäkotiin. Pienryhmäkodeissa omat oleskelu- ja ruokailutilat yhteisiä hetkiä varten. Kussakin ryhmäkodissa on viisi asuntoa ja kaikilla asukkailla on omat 25m2 kokoiset huoneet, joissa on invamitoitettu wc/suihkutila. Palvelukodin pihapiiri on turvallinen ulkoilla myös apuvälineiden kanssa.

Story image

Omannäköistä elämää

Palvelukodissa arkea eletään jokaisen asukkaan omat yksilölliset tarpeet huomioiden. Kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet tulevat huomioiduksi kuntoutussuunnitelmaa tehtäessä. Toiminnassa hyödynnetään Toimi-menetelmää voimavarojen ja psykososiaalisen toimintakyvyn kuvaamiseen. Kodissa eletään normaalia arkea, johon kuuluvat erilaiset jokapäiväiset kodin askareet, harrastukset, jumppahetket sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan asukkaan arkeen.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Attendon vammaispalvelut

Attendon vammaispalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Lue lisää