Hyppää sisältöön

Attendo Leinikki

Attendo Leinikki on ympärivuorokautinen kehitysvammaisten palvelukoti Vantaan Simonkylässä. Attendo Leinikin palvelukodissa tarjoamme moderneissa ja viihtyisissä tiloissa yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen.

Yhteystiedot

Osoite

  • Leinikkitie 28

  • 01350 Vantaa

  • Uusimaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Oma koti

Attendo Leinikin asuinhuoneet ovat jaettu kolmeen pienryhmäkotiin, joissa jokaisessa on yhteisiä hetkiä varten oma oleskelu- ja ruokailutila. Kussakin ryhmäkodissa on viisi asuntoa ja kaikilla asukkailla on omat 25m2 kokoiset omat huoneet. Huoneissa on invamitoitettu wc/suihkutila. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun.

Story image

Omannäköistä elämää

Kodin arki on asukkaittensa näköistä. Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Kannustamme ja tuemme osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Leinikissä järjestämme monipuolisesti erilaista virikkeellistä toimintaa itse, sekä osallistumme aktiivisesti talon ulkopuolisiin tapahtumiin. Toivotamme myös asukkaiden läheiset lämpimästi tervetulleiksi kodin toimintaan!

Lue lisää palveluistamme