Hyppää sisältöön

Attendo Lustikulla

Hoivakoti Attendo Lustikulla sijaitsee Vantaan Pakkalassa ja tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kuudelletoista vaikeasti vammautuneelle henkilölle omissa osastoissaan.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Lustikullantie 3

 • 01510 Vantaa

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 26

  Huoneen koko - 20-40 m2

  Valmistunut - 2009

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Tavoitteenamme on luoda asukkaille turvallinen, virikkeellinen ja omatoimisuutta tukeva elinympäristö. Jokaiselle asukkaalle nimetään oma hoitaja, sekä tehdään henkilökohtainen hoito- ja kuntoutussuunnitelma.

Story image

Oma koti

Attendo Lustikullassa asukkaat asuvat omissa 20-40 m2 huoneissaan. Asunnot ovat tilavia ja niihin sisältyy inva-mitoitetut WC-/suihkutilat. Asukkaat voivat sisustaa ja kalustaa huoneensa omilla tutuilla tavaroillaan niin halutessaan. Hoivakodissa on lisäksi yhteiset viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto, pervekkeet, kuntotila sekä turvallinen piha. Hoivakodin kaikki tilat ovat esteettömiä.

Story image

Omannäköistä elämää

Attendo Lustikullassa tarjotaan mahdollisuus aktiiviseen arkeen, jossa kuntoutus ja toimintakyvyn ylläpitäminen on johtava ajatuksemme kaikissa arjen toiminnoissa. Viikkoomme mahtuu niin musiikkituokioita, pelihetkiä, kahvittelu matkoja, saunapäivä, leivontaa ja ulkoilua. Järjestämme retkiä joka kuukausi asukkaiden toiveiden mukaan lähiympäristöön. Huomioimme myös erilaiset tapahtumat ja markkinat Pihapiiriimme kuuluu myös turvallinen aidattu alue, jossa järjestämme ajoittain omaisten ja asukkaiden kanssa muun muassa grillijuhlia

Lue lisää palveluistamme