Hyppää sisältöön

Attendo Hiisi

Attendo Hiisi on Nummelassa sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti. Hiisi tarjoaa asukkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä tiloissa.

Yhteystiedot

Osoite

 • Hiidenrannantie 17

 • 03100 Vihti

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 23

  Huoneen koko - 21-32 m2

  Valmistunut - 2019

  Ryhmäkodit - 3

  asumisharjoittelu

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Palvelukodissa on 17 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 6 tuetun asumisen paikkaa, rivitalossa. Palvelukodissa on lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha. Henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden.

Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunnitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Omaohjaaja-järjestelmän avulla kodissa varmistetaan suunnitelman mukainen kuntoutus arjessa.

Story image

Oma koti

Palvelukodin asunnot ovat kooltaan noin 21 m2 ja asukkaat saavat sisustaa kotinsa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Asukkailla on käytössään yhteiset oleskelu- ruokailu ja saunatilat sekä piha yhteiseen ajanviettoon ja rentoon oleskeluun. Palvelukodin pihapiirissä on kuuden tuetun asumisen asuntoa itsenäisemmin pärjääville asukkaille. Asunnot ovat 32 m2 kokoisia kaksiota. Asunnoissa on yhdistetty olohuone-keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihkutila.

Story image

Omannäköistä elämää

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Tuemme ja kannustamme asukkaita tekemään itselleen mieluisia ja kiinostavia asioita sekä harjoittelemme yhdessä omatoimisuutta ja elämäntaitoja. Vietämme yhteistä aikaa ja järjestämme retkiä ja vierailuja asukkaiden toiveiden mukaan. Toivotamme myös asukkaiden läheiset mukaan kodin arkeen ja juhlaan!

Attendon vammaispalvelut

Attendon vammaispalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Lue lisää