• Attendo Porinhelmi - slideshow - PorinHelmi-01
  • Attendo Porinhelmi - slideshow - PorinHelmi-header-01

Attendo Porinhelmi

hoivakoti · Pori · Ikäihmiset · Muistisairaat

Hoivakoti PorinHelmi on Porin Kalaholman viihtyisällä ja monipuolisellä asuinalueella elokuussa 2015 ovensa avannut ikärikkaiden hoiva- ja asumispalveluiden huusholli. Hoivakodissa tarjoamme 30:lle ikäihmiselle portaatonta hoiva-asumista ja yksilöllistä kuntoutusta. Huushollissamme vaalitaan ja kehitetään vanhustyötä sekä muistisairaiden kuntoutus- ja hoivakulttuuria.

Aluepäällikkö

Teemu Peltomäki

Puhelin: 044 494 4539

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Ohjaajat Puh. 044 7293 659 tavoitettavissa vuorokauden ympäri

Päivystys:
044 763 2337
044 7298 659
Päivystys:
044 763 2337
044 7298 659

Osoite

Seipikuja 8, 28300, Pori

Lisätietoja

Hoivakoti PorinHelmi on Porin Kalaholman viihtyisällä ja monipuolisellä asuinalueella elokuussa 2015 ovensa avannut ikärikkaiden hoiva- ja asumispalveluiden huusholli. Hoivakodissa tarjoamme 30:lle ikäihmiselle portaatonta hoiva-asumista ja yksilöllistä kuntoutusta. Huushollissamme vaalitaan ja kehitetään vanhustyötä sekä muistisairaiden kuntoutus- ja hoivakulttuuria. Talomme on lämmin ja avoin olohuone kaikille ympäristön ikäihmisille.

Hoivakoti PorinHelmi - Hyvän Olon koti

Hoivakoti PorinHelmen omassa kodissa asutaan elämänsä loppuun asti. Jokaisella kotimme asukkaalla on käytössään oma huone eli oma koti. Hoivan ja kuntoutuksen räätälöimme asukkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Saattohoito on luonnollinen osa kotimme elämää. Kaikessa toiminnassa tähtäämme asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan sekä hyvään ja monipuoliseen elämään. Hoivakodissamme eletään rikasta, inhimillistä ja elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Toimintamme punaisena lankana on aika, luovuus ja läsnäolo.

Aktiivista eloa

Kuntoutus elää talomme kaikessa toiminnassa.  Jokaista asukastamme ohjataan liikkumaan mahdollisimman itsenäisesti joko apuvälineillä tai ilman. Jos itsenäinen liikkuminen ei ole mahdollista, ohjaavat terapeuttimme asukkaalle yksilöllisesti soveltuvia harjoitteita sekä apuvälineiden käyttöä. PorinHelmessä on kuntouttavat olohuoneet, jotka aktivoivat kodin asukkaita liikkeeseen ja liikkumaan.

Intervallijaksot

Huusholliimme voit tulla myös intervallijaksoille, esimerkiksi omaishoitajan lomien ajaksi, asiakkaan oman jaksamisen tukemiseksi tai tehokuntoukseen akuutin sairaalajakson jälkeen. Asiakkaan tullessa intervallijaksolle on tavoitteenamme harjoitella ja kehittää erityisesti niitä asioita ja taitoja, joita asiakas tarvitsee kotona omassa arjessaan sekä taitoja kodin lähiympäristössä liikkumisessa.

Kuntoutus osana arkea

Tavoitteenamme on ennaltaehkäistä pitkäaikaisen ympärivuorokautisen hoivan tarve. Ikääntyneet saavat mahdollisuuden viettää hyvää elämää omassa kodissaan, tarvittaessa kotihoidon turvin. Kuntoutumista voi jatkaa yksilöllisenä kotikuntoutuksena. Hoivassa ja kuntoutuksessa huomioimme asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet, tavoitteena. Asukkaidemme Hyvästä Olosta huolta pitävät kotimme sydämellään työtään tekevä henkilökuntamme, joka on saanut koulutuksensa sosiaali- ja / tai terveysalalle.

Asukkaaksi PorinHelmeen

Meille Hoivakoti PorinHelmeen voit tulla asukkaaksi kunnan tai kaupungin ostopalveluna, palvelusetelillä tai myös itsemaksavana asiakkaana.

Jokaiselle meistä on tärkeää, että saamme elää elämämme loppuun asti liikkuvaisina ja toimintakykyisinä nauttien elosta ja olosta.