• Attendon hoivakodeissa eletään viihtyisää ja toiminnallista arkea.

Attendo Rautaniemi

Vanhainkoti · Tehostettu palveluasuminen · Lyhytaikainen hoiva · Hoivakoti Kuopio

Attendo Rautaniemi on 46- paikkainen viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Rautaniemi sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee Saaristokaupungissa kauniilla ja rauhallisella alueella.

Hoivakodin johtaja

Johanna Paasisalo

Puhelin: 044 494 3681

Hei, olen hoivakodin johtaja Johanna Paasisalo. Soita ja Kysy Rautaniemen hoivakodista!

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

1.krs hoitajat: 044 4940441
2.krs hoitajat: 044 4940442
SH tiiminvetäjä Niina Sutinen: 044 4940443
1.krs hoitajat: 044 4940441
2.krs hoitajat: 044 4940442
SH tiiminvetäjä Niina Sutinen: 044 4940443

Osoite

Näkinpolku 17, 70840 Kuopio

Ruoka

Ateriat valmistetaan Attendo Rautaniemen omassa keittiössä. Rautaniemessä tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat. Jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

Attendo Rautaniemessä asukashuoneita on 46, joista 22 huonetta on ensimmäisessä kerroksessa ja 24 huonetta toisessa kerroksessa. Huonekoko on 21 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Attendo Rautaniemessä on molemmissa kerroksissa viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Viriketoiminta

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Toiminnallisuus hoivakodissa

  • Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden.
  • Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa.
  • Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.