• Clone of Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja.

Attendo Saarni

Vanhainkoti · Tehostettu palveluasuminen · Lyhytaikainen hoiva · Vanhuspalvelut · Vanhusten palveluasuminen · Hoivakoti Lappeenranta · Vanhainkoti Lappeenranta

Attendo Saarni on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Saarni sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee keskellä kaupunkia, lähietäisyydellä kaikki palvelut.

Palvelupäällikkö

Anu Väänänen

Puhelin: 040 752 7666

Hei, olen Anu Väänänen. Soita ja kysyy lisää Attendo Saarnin hoivakodista.

Sähköposti: anu.vaananen@attendo.fi

Osoite

Taipalsaarentie 1-3, 53900 Lappeenranta

Ruoka

Attendo Saarnissa on oma valmistuskeittiö, jossa valmistetaan asukkaillemme kotoisat ja maistuvat ateriat. Saarnissa tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat. Asukkailla on mahdollisuus osallistua ruuanlaittoon, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat. Katso Oiva-luokituksemme tästä

Lisätietoja

Yleiset tilat ja asukashuoneet

Attendo Saarnissa asukashuoneita on 62 neljässä kerroksessa.

1. krs

  • 19 tehostetun palveluasumisen asukashuonetta, 21 m2

2.-3.krs

  • 16 palveluasumisen asukashuonetta omalla keittiöllä, 28,5 - 33 m2

4. krs

  • 11 palveluasumisen asukashuonetta omalla keittiöllä, 32 - 33 m2

 

Jokaisessa tehostetun- ja palveluasumisen asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Attendo Saarnissa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Viriketoiminta

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.