• Attendo Toivionrinne - slideshow - Pirkkala-885x590px
  • Attendo Toivionrinne - slideshow - Pirkkala-7
  • Attendo Toivionrinne - slideshow - Pirkkala-6
  • Attendo Toivionrinne - slideshow - Pirkkala-4
  • Attendo Toivionrinne - slideshow - Pirkkala-3
  • Attendo Toivionrinne - slideshow - Pirkkala-2
  • Attendo Toivionrinne - slideshow - Pirkkala-1
  • Attendo Toivionrinne - slideshow - Toivionrinne-06
  • Attendo Toivionrinne - slideshow - Toivionrinne-04
  • Attendo Toivionrinne - slideshow - Toivionrinne-03

Attendo Toivionrinne

Attendo Toivionrinne on 29 -paikkainen ikääntyneiden palvelukoti, joka sijaitsee Toivion kaupunginosassa lähellä Tampereen rajaa. Palvelukodissa on jokaiselle asukkaalle oma 21.5 m²:n huone, lisäksi kodissa on kaksi kahden hengen huonetta (29.5 m²) pariskunnille tai sisaruksille. Huoneensa asukkaat voivat kalustaa sekä sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan viihtyisiksi ja kotoisaksi. Omien invamitoitettujen wc-ja suihkutilojen lisäksi asukkailla on käytössään kodin yhteiset sauna- ja suihkutilat.

Hoivakodin johtaja

Tiina Jokinen

Puhelin: 044 7800 812

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Ohjaajat, puh. 044 7800 813 Kuntoutuspalvelut Pirkkala puh. 044 7800 459

Puhelin: Hoitajat 24/7 p. 044 7800 813
Sähköposti: tiina.jokinen@attendo.fi

Osoite

Karjalantie 2, 33920, Pirkkala

Lisätietoja

 

Viihtyisää asumista

Palvelukodissa on asukkaiden ajaviettoon ja puuhasteluun tarkoitetut viihtyisä ruokailusali sekä oleskelu/tv-huone, jossa voi nauttia myös takan tuomasta lämmöstä ja tunnelmasta. Oleskeluhuoneen nurkkauksessa on myös pieni alue vastuskuminauhoineen ja restoraattoreineen omaehtoista tai ohjattua voimistelua varten. Palvelukodin käytävillä on useita oleskeluryhmiä, joissa asukkaat voivat levähtää sekä viettää yhteistä aikaa kodin muiden asukkaiden kanssa. Keväästä syksyyn ovat asukkaiden käytössä myös lasitetut parvekkeet istuinryhmineen. Kodin viihtyisällä piha-alueella sekä lähimaastossa asukkaat voivat ulkoilla ja virkistäytyä turvallisesti, joko omaehtoisesti tai ohjaajien avustamana. Sisä-pihalla on myös katettu terassi lepposia ajanviettohetkiä ja iltapäivä kahveja varten.

Toivionrinne on yksilöllinen koti

Attendo Toivionrinne tarjoaa ikääntyneille asukkailleen yksilöllistä ja välittävää ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista, jonka tavoitteena on kuntouttaa ja ylläpitää asukkaan toimintakykyä. Kodissa jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka elämäntarina, tavat ja tarpeet huomioidaan jokapäiväisessä elossa ja olossa. Omaisten ja läheisten kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeä osa kodin päivittäistä toimintaa.

Monipuolista arkea ja juhlaa

Kodissa eletään elämänmakuista monipuolista arkea ja juhlaa. Elo Attendo Toivionrinteessä on virikkeellistä sekä kuntouttavalla otteella tapahtuvaa. Jokaisella asukkaalla on mahdollisuus halutessaan osallistua päivittäiseen viriketoimintaan, oman toimintakykynsä ja voimavarojensa puitteissa. Jokaiselle kodin asukkaalle on nimetty omaohjaaja, joka toimii asukkaan lähimpänä tukena ja turvana. Asukkaille laaditaan myös yksilöllinen hoiva- ja kuntoutussuunnitelma, jonka puitteissa asukkaan kuntoutusta toteutetaan.

Osaava henkilökunta

Toivionrinteen osaava ja sydämellään työtään tekevä henkilökunta on saanut koulutuksensa sosiaali tai terveysalalle. Henkilökunnan ammattitaidosta pidetään huolta säännöllisten lisä- ja täydennyskoulutusten avulla. 

Kuntoutuspalvelut Pirkkala

Pirkkalan palvelukodin yhteydessä, omana erillisinä yksikkönään toimii myös Kuntoutuspalvelut Pirkkala, joka tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisia fysio- ja toimintaterapiapalveluita. Terapia- ja kuntousyksikön palvelut ovat erillismaksusta palvelukodin asukkaiden että ulkopuolisten asiakkaiden käytössä.