Attendo Vuokko hoivakoti

Tehostettu palveluasuminen Hoivakoti Tervo

Attendo Vuokko on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tervo sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee keskellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut.

Palvelupäällikkö

Anu Väänänen

Puhelin: 040 752 7666

Hei, olen Anu Väänänen ja vastaan Attendo Tervon hoivakodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

 

 

Osoite

Asontie 4, 72210 Tervo

Ruoka

Attendo Tervossa on oma valmistuskeittiö, jossa valmistetaan asukkaillemme kotoisat ja maistuvat ateriat. Tervossa tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat. Asukkailla on mahdollisuus osallistua ruuanlaittoon, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

Attendo Vuokossa on  asukashuoneita on 27. Talossa on kahdenkokoisia huoneita.  Suurin osa huoneista on 20 m2 kokoisia, mutta kahdeksan asuntoa on kooltaan  27,5 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengenhuoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi.Attendo Tervossa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Viriketoiminta

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.