Valitse paikkakunta tai alue ja palvelu
Attendo Terapia Etelä-Karjala

Attendo Terapia Etelä-Karjala

Attendo Terapia Etelä-Karjala tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia yksilö- ja ryhmäfysioterapiapalveluita vastaanotto- ja kotikäynteinä Etelä-Karjalan lähialueilla. Tarjoamme myös etämuotoisena palveluna toiminta-ja fysioterapiaa aikuisasiakkaille.

Attendo Terapia Etelä-Savo

Attendo Terapia Etelä-Savo

Attendo Terapia Etelä-Savo tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia yksilö- ja ryhmäfysioterapiapalveluita vastaanotto- ja kotikäynteinä Etelä-Savon hyvinvointialueella.

Attendo Terapia Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa.

Attendo Terapia Kainuu

Attendo Terapia Kainuu

Ammattitaitoiset ja yksilölliset fysioterapiapalvelut Kainuussa. Attendo Terapia Kainuun tiimi tuottaa fysioterapiapalveluita Kajaanin, Sotkamon, Ristijärven sekä Puolangan alueella kotikäynteinä.

Attendo Terapia Kymenlaakso

Attendo Terapia Kymenlaakso

Attendo Terapia Kymenlaakso tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa kotikäynteinä Kymenlaakson alueella.

Attendo Terapia Oulu

Attendo Terapia Oulu

Attendo Terapia Oulu tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia ja yksilöllisiä fysioterapia-, puheterapia- ja toimintaterapiapalveluita toimitiloissamme Teknologiaylässä sekä kotikäynteinä Oulussa ja Oulun lähialueilla. Tarjoamme myös hierontaa.