Hyppää sisältöön

14

14
Attendo Terapia Etelä-Karjala

Attendo Terapia Etelä-Karjala

Lappeenranta

Attendo Terapia Etelä-Karjala tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia yksilö- ja ryhmäfysioterapiapalveluita vastaanotto- ja kotikäynteinä Etelä-Karjalan lähialueilla. Tarjoamme myös etämuotoisena palveluna toiminta-ja fysioterapiaa aikuisasiakkaille.
Attendo Terapia Etelä-Savo

Attendo Terapia Etelä-Savo

Kerimäki

Attendo Terapia Etelä-Savo tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia yksilö- ja ryhmäfysioterapiapalveluita vastaanotto- ja kotikäynteinä Etelä-Savon hyvinvointialueella.
Attendo Terapia Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä

Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa.
Attendo Terapia Kaarina

Attendo Terapia Kaarina

Kaarina

Tarjoamme ammattitaitoista sekä yksilöllistä fysioterapiaa ja toimintaterapiaa Varsinais-Suomen alueella. Toteutamme terapiat toimitiloissamme Kaarinassa sekä koti-, päiväkoti- ja koulukäynteinä. Ole meihin yhteydessä ja sovitaan ensimmäinen käynti. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Tervetuloa!
Attendo Terapia Kainuu

Attendo Terapia Kainuu

Kajaani

Ammattitaitoiset ja yksilölliset fysioterapiapalvelut Kainuussa. Attendo Terapia Kainuun tiimi tuottaa fysioterapiapalveluita Kajaanin, Sotkamon, Ristijärven sekä Puolangan alueella kotikäynteinä.
Attendo Terapia Kymenlaakso

Attendo Terapia Kymenlaakso

Kouvola

Attendo Terapia Kymenlaakso tarjoaa yksilöllistä ja ryhmämuotoista fysioterapiaa eri-ikäisille asiakkaille kotikäynteinä. Toteutamme fysioterapiapalveluita kotona asuville sekä Attendon hoivayksiköissä asuville. Tarjoamme myös lymfaterapiaa ja hierontaa. Tervetuloa asiakkaaksi!
Attendo Terapia Lappi

Attendo Terapia Lappi

Rovaniemi

Ammattitaitoiset ja yksilölliset fysioterapiapalvelut Rovaniemellä. Attendo Terapia Lapin tiimi tuottaa fysioterapiapalveluita Rovaniemellä kotikäynteinä. Lisäksi toteutamme geriatrista kuntoutusta ja apuvälinepalveluita Rovaniemen alueen Attendon ympärivuorokautisiin hoivapalveluyksiköihin.
Attendo Terapia Oulu

Attendo Terapia Oulu

Oulu

Ammattitaitoiset ja yksilölliset fysioterapiapalvelut sekä toimintaterapiapalvelut toimitiloissamme Linnanmaalla Teknologiakylässä sekä kotikäyntinä Oulussa ja Oulun lähialueilla elämäsi kaikissa vaiheissa. Tervetuloa!

Näytetään 8 / 14