Hyppää sisältöön

6

6
Attendo Terapia Etelä-Karjala

Attendo Terapia Etelä-Karjala

Lappeenranta

Attendo Terapia Etelä-Karjala tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia yksilö- ja ryhmäfysioterapiapalveluita vastaanotto- ja kotikäynteinä Etelä-Karjalan lähialueilla. Tarjoamme myös etämuotoisena palveluna toiminta-ja fysioterapiaa aikuisasiakkaille.
Attendo Terapia Etelä-Savo

Attendo Terapia Etelä-Savo

Kerimäki

Attendo Terapia Etelä-Savo tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia yksilö- ja ryhmäfysioterapiapalveluita vastaanotto- ja kotikäynteinä Etelä-Savon hyvinvointialueella.
Attendo Terapia Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä

Jyväskylä

Attendo Terapia Jyväskylä tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa.
Attendo Terapia Kainuu

Attendo Terapia Kainuu

Kajaani

Ammattitaitoiset ja yksilölliset fysioterapiapalvelut Kainuussa. Attendo Terapia Kainuun tiimi tuottaa fysioterapiapalveluita Kajaanin, Sotkamon, Ristijärven sekä Puolangan alueella kotikäynteinä.
Attendo Terapia Lappi

Attendo Terapia Lappi

Rovaniemi

Ammattitaitoiset ja yksilölliset fysioterapiapalvelut Rovaniemellä. Attendo Terapia Lapin tiimi tuottaa fysioterapiapalveluita Rovaniemellä kotikäynteinä. Lisäksi toteutamme geriatrista kuntoutusta ja apuvälinepalveluita Rovaniemen alueen Attendon ympärivuorokautisiin hoivapalveluyksiköihin.
Attendo Terapia Pirkanmaa

Attendo Terapia Pirkanmaa

Ammattitaitoista ja yksilöllistä fysioterapiaa sekä toimintaterapiaa toimitiloissamme Tampereen Kalevassa ja Pirkkalan Toiviossa sekä kotikäynteinä Tampereella ja Tampereen lähialueilla. Tarjoamme terapiapalveluita elämäsi kaikissa vaiheissa. Tervetuloa meille!