Valitse paikkakunta tai alue ja palvelu
Attendo Terapia Hämeenlinna

Attendo Terapia Hämeenlinna

Attendon terapia- ja kuntoutuspalvelut Hämeenlinna palvelee asiakkaitaan joko koti-, päiväkoti- tai koulukäynteinä Hämeenlinnan seudulla tai terapiapalveluiden omissa vastaanottotiloissa. Hämeenlinnan terapia- ja kuntoutuspalveluissa asiakkaille tarjotaan monipuolisia, yksilöllisiä ja ammattitaitoisia terapia- ja kuntoutuspalveluita. Yksikössä työskentelevät terapeutit tekevät yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa.

Attendo Terapia Kaarina

Attendo Terapia Kaarina

Attendo Terapia Kaarina palvelee asiakkaitaan koti-, päiväkoti- tai koulukäynteinä tai terapiapalveluiden omissa vastaanottotiloissa. Tarjoamme laadukkaita terapiapalveluita niin itsemaksaville kuin Kela-lähetteisille asiakkaille. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

Attendo Terapia Kokkola

Attendo Terapia Kokkola

Attendo Terapia Kokkola tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa. Sopimuskumppaneitamme ovat Kelan Pohjoinen vakuutuspiiri (paikkakunnilla: Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Perho, Toholampi, Veteli ja Lestijärvi) sekä Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Teemme yhteistyötä myös eri vakuutusyhtiöiden kanssa.

Attendo Terapia Oulu

Attendo Terapia Oulu

Attendo Terapia Oulu tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille ammattitaitoisia ja yksilöllisiä fysioterapia-, puheterapia- ja toimintaterapiapalveluita toimitiloissamme Teknologiaylässä sekä kotikäynteinä Oulussa ja Oulun lähialueilla. Tarjoamme myös hierontaa.

Attendo Terapia Pirkanmaa

Attendo Terapia Pirkanmaa

Attendo Terapia Pirkanmaa tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa sekä toimintaterapiaa.

Attendo Terapia Pohjois-Karjala

Attendo Terapia Pohjois-Karjala

Attendo Terapia tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa ja toimintaterapiaa vastaanottokäynteinä sekä kotikäynteinä Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella.