Hyppää sisältöön

10

10
Attendo Terapia Hämeenlinna

Attendo Terapia Hämeenlinna

Hämeenlinna

Attendon terapia- ja kuntoutuspalvelut Hämeenlinna palvelee asiakkaitaan joko koti-, päiväkoti- tai koulukäynteinä Hämeenlinnan seudulla tai terapiapalveluiden omissa vastaanottotiloissa. Hämeenlinnan terapia- ja kuntoutuspalveluissa asiakkaille tarjotaan monipuolisia, yksilöllisiä ja ammattitaitoisia terapia- ja kuntoutuspalveluita. Yksikössä työskentelevät terapeutit tekevät yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa.
Attendo Terapia Kaarina

Attendo Terapia Kaarina

Kaarina

Tarjoamme ammattitaitoista sekä yksilöllistä fysioterapiaa ja toimintaterapiaa Varsinais-Suomen alueella. Toteutamme terapiat toimitiloissamme Kaarinassa sekä koti-, päiväkoti- ja koulukäynteinä. Ole meihin yhteydessä ja sovitaan ensimmäinen käynti. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Tervetuloa!
Attendo Terapia Kokkola

Attendo Terapia Kokkola

Kokkola

Attendo Terapia Kokkola tarjoaa eri-ikäisille asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa. Tarjoamme myös fysioterapiapalveluita itsemaksaville asiakkaille. Sopimuskumppaneitamme toimintaterapiassa ovat Kelan Pohjoinen vakuutuspiiri (paikkakunnilla: Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Perho, Toholampi, Veteli ja Lestijärvi) sekä Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Teemme yhteistyötä myös eri vakuutusyhtiöiden kanssa.
Attendo Terapia Oulu

Attendo Terapia Oulu

Oulu

Ammattitaitoiset ja yksilölliset fysioterapiapalvelut sekä toimintaterapiapalvelut toimitiloissamme Linnanmaalla Teknologiakylässä sekä kotikäyntinä Oulussa ja Oulun lähialueilla elämäsi kaikissa vaiheissa. Tervetuloa!
Attendo Terapia Pirkanmaa

Attendo Terapia Pirkanmaa

Ammattitaitoista ja yksilöllistä fysioterapiaa sekä toimintaterapiaa toimitiloissamme Tampereen Kalevassa ja Pirkkalan Toiviossa sekä kotikäynteinä Tampereella ja Tampereen lähialueilla. Tarjoamme terapiapalveluita elämäsi kaikissa vaiheissa. Tervetuloa meille!
Attendo Terapia Pohjois-Karjala

Attendo Terapia Pohjois-Karjala

Hoprinkalliontie 1, Ylämylly

Attendo Terapia Pohjois-Karjala tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa ja toimintaterapiaa vastaanottokäynteinä sekä kotikäynteinä Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella.
Attendo Terapia Pohjois-Savo

Attendo Terapia Pohjois-Savo

Puutarhakatu 3, Kuopio

Attendo Terapia Pohjois-Savo tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteissa oleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa ja toimintaterapiaa toimitiloissamme Siilinjärven Innocumilla ja Kuopion Matkakeskus Portissa sekä kotikäynteinä Pohjois- Savon hyvinvointialueella.
Attendo Terapia Seinäjoki

Attendo Terapia Seinäjoki

Seinäjoki

Attendo Terapia Seinäjoki tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilömuotoista fysioterapiaa sekä toimintaterapiaa vastaanotto- ja kotikäynteinä. Meille asiakkaiksi voivat tulla niin nuoret ja lapset kuin aikuiset ja ikääntyneet asiakkaat. Vastaanottopisteemme löydät osoitteesta Kototie 12. Tervetuloa!

Näytetään 8 / 10