Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Oulanka

Maaseläntie 8 C, 93600, Kuusamo

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen kehitysvammaisille
Paikkojen määrä
25
Huoneen koko
21-32m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja, tavoitettavissa arkisin 9-15Tanja Kouri

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4940621

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Oulanka on Kuusamoon syksyllä 2019 valmistunut kehitysvammaisten palvelukoti. Oulanka tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään yksilökeskeinen elämänsuunnittelu, asumisen- ja ohjauksensuunnitelma.

O

Asuminen

Oma koti

Attendo Oulangassa asukkailla on oma huoneensa, oma kotinsa, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan kodinomaisuutta tukemaan. Palvelukodin kaikki tilat on suunniteltu silmällä pitäenkehitysvammaisten ihmisten erityistarpeita. Oman huoneensa lisäksi asukkailla on käytössää viihtyisät yhteistilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Palvelukodin pihapiiri on helppokulkuinen ja esteetön liikkua apuvälineidenkin kanssa.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Kunnioitamme asukkaitten itsemääräämisoikeutta ja kannustamme omatoimisuuteen. Palvelukodissa arkea eletään jokaisen asukkaan omat yksilölliset tarpeet huomioiden. Kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet tulevat huomioiduksi kuntoutussuunnitelmaa tehtäessä. Kodissa arkeen kuuluvat erilaiset jokapäiväiset kodin askareet, harrastukset, jumppahetket sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita vierailemaan!

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.7103835,"lng":27.4329476},"content":"<h4>Attendo Oulanka</h4><p>Maaseläntie 8 C, 93600 </br> 93600 Kuusamo </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.7103835,27.4329476' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Maaseläntie 8 C, 93600,
93600 Kuusamo
Pohjois-Suomi

Löydä meille