Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Anianpelto

Rusthollintie 3, 17200 Vääksy, Asikkala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
46
Huoneen koko
25-35 m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

vs. Hoivakodin johtajaKatriina Utriainen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2493

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Anianpelto on Vääksyyn tammikuussa 2017 avattu ikäihmisten hoivakoti. kaksikerroksinen hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa 46 asukkaalle. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Anianpellossa harjoitamme kuntouttavaa työotetta: asukkaiden toiveet ja voimavarojen ylläpito ohjaa kaikkea toimintaamme. Järjestämme myös yhteisöllistä toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi. Asukkaaksi Attendo Anianpeltoon pääsee joko Hyvinvointikuntayhtymän kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 tai 35m2 kokoinen huone, jossa on peruskalusteet sekä tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Hoivakodin tilaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen ja turvalliseen asumiseen. Anianpellossa myös pariskunnille on tarjolla kahden hengen huoneita. Hoivakodissa on asukkaille yhteinen tilava oleskeluhuone ja ruokailutila sekä viihtyisä saunaosasto, jossa sauna lämpiää aina kun halukkaita löytyy.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Anianpellossa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme monipuolista ja mielekästä toimintaa asukkaitten toiveiden mukaan. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Kannustamme yhteisöllisyyteen mutta mahdollistamme asukkaille aina myös omaan rauhaan vetäytymisen. Asukkaiden omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita vierailemaan kodilla.

"Täällä on kiva olla, hyvät hoitajat ja hyvää ruokaa, kaikki saa 10!"

Nainen, 54 Asukas Anianpellossa

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.172721,"lng":25.550779},"content":"<h4>Attendo Anianpelto</h4><p>Rusthollintie 3, 17200 Vääksy </br> 17200 Asikkala </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.172721,25.550779' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Rusthollintie 3, 17200 Vääksy,
17200 Asikkala
Etelä-Suomi

Löydä meille