Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Aurila

Paasitie 9, 01700, Vantaa

Tervetuloa meille

Lari Lyytikäinen, kasvatusjohtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Lastensuojelu
Paikkojen määrä
14
Huoneen koko
12-15 m2
Valmistunut
2017

Attendo Aurila on 2017 Vantaan Kivistöön avattu sijaishuoltoyksikkö. Attendo Aurila tarjoaa vaativaa laitoshoitoa 12-17-vuotiaille kuntouttavaa sijoitusta tai kriisijaksoa tarvitseville nuorille. Attendo Aurilan erityisosaamisalueita ovat lapsi- ja nuorisopsykiatrinen osaaminen sekä neuropsykiatrinen/vammaistyön tuntemus.

Tule töihin Aurilaan

Miltä kuulostaisi monipuolinen ja kehitysmyönteinen työ mukavassa ja viihtyisässä työympäristössä sekä 2000 euron rekrybonus? Liity joukkoomme ja tule meille ohjaajaksi!

Ota yhteyttä kasvatusjohtaja Lariin tai lähetä hakemus urasivujemme kautta.

Katso lyhyt esittelyvideo Aurilasta

Tavoitteellista tukea

Attendo Aurilan kuntoutusprosessi perustuu hoidolliseen kasvatustyön yhdessä perheen kanssa, perhetyöhön, yhteisöllisiin menetelmiin ja yksilölliseen omaohjaajatyöskentelyyn. Meillä on käytössä työparillinen omaohjaajajärjestelmä ja ohjaajat saavat säännöllistä työnohjausta. Kasvatustyömme perustuu nuoren kuulemiseen, ymmärtämiseen ja vuorovaikutukseen. Tavoitteemme on auttaa nuorta ymmärtämään toimintamallejaan, vahvistaa hänen voimavarojaan ja yhdessä etsiä uusia voimaannuttavia ratkaisumalleja. Hoidollisen työn välineinä käytetään nuoren historian tarinallista dokumentointia ja koostamista, nykyhetken ja tarinoiden dokumentointia, tulevaisuuteen haaveilua ja merkittävää vuorovaikutussuhdetta omahoitajiin. Yhteisöllisiä menetelmiämme ovat muun muassa viikoittainen nuorten kokous, yhteisen toiminnan päivä kerran viikossa ja avoimet kuukausikoosteet.

Oma koti

Yksikkömme sijaitsee omakotitalossa, rauhallisella pientaloalueella Vantaan Kivistössä erinomaisten kulkuyhteyksien läheisyydessä. Käytössämme ovat avarat ja valoisat yhteiset tilat sekä iso oma piha. Talossa on kaksi 7-paikkasta osastoa, yhteensä 14- asukaspaikkaa. Jokaisella nuorella on käytössään vähintään 12m2 kokoinen oma huone, jonka voi sisustaa mieleisekseen. Henkilökuntamme koostuu sosionomeista ja lähihoitajista. Henkilökunnalla on lisäkoulutusta psykiatriseen hoitotyöhön, perhetyöhön ja neuropsykiatriseen kuntoutukseen. Attendo Aurilassa työskentelee psykologi ja käytössä ovat joustavasti myös psykiatrin palvelut. Yksikössämme voi tarvittaessa suorittaa peruskoulun oppimäärän erillisellä kotiopetuspäätöksellä.

Kuntoutusmallimme

  • Alkukartoitusjakso, jonka aikana nuori tutustuu ja asettuu yksikköön.
  • Etsiväjakso, jossa painottuu nuoren ymmärryksen lisääntyminen ja identiteetin löytyminen.
  • Kuntouttava jakso, joka painottuu nuoren minuuden koostumiseen, ratkaisumallien löytämiseen, narratiivisuuteen ja nuoren voimaantumiseen.
  • Itsenäistymisessä huomioidaan nuoren jatkuva oppimisprosessi ja sen kytkeytyminen psykososiaaliseen kehitykseen.
  • Jälkityö, joka voi olla tuettua asumista Aurilan tukiasunnossa tai jälkityötä muuhun kuin Aurilan tarjoamaan osoitteeseen tai yksilöllistä tukea nuorelle sijoituksen jälkeen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.322633,"lng":24.8364594},"content":"<h4>Attendo Aurila</h4><p>Paasitie 9, 01700 </br> 01700 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.322633,24.8364594' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Paasitie 9, 01700,
01700 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille