Valitse
Attendo Aarnisampo

Attendo Aarnisampo

Attendo Aarnisampo on Nurmijärvellä, rauhallisella pientaloalueella, sijaitseva 7-paikkainen lastensuojeluyksikkö. Aarnisampo tarjoaa kuntouttavaa sijoitusta 12–17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisäksi otamme nuoria vastaan kriisijaksoille. Sijoituksen jälkeen on nuorella ja hänen perheellään kauttamme mahdollisuus erilaisiin tukimuotoihin ja jälkihuollon tukitoimiin.

Attendo Aurila

Attendo Aurila

Attendo Aurila sijaitsee omakotitalossa, rauhallisella pientaloalueella Vantaan Kivistössä erinomaisten kulkuyhteyksien läheisyydessä. Aurila on erityistason lastensuojeluyksikkö 12-17-vuotiaille kuntouttavaa sijoitusta tai kriisijaksoa tarvitseville nuorille. Meillä on sekä arviointiosasto että pitkäaikaisyksikkö.

Attendo Omppu Lammi

Attendo Omppu Lammi

Attendo Omppu Oy:llä on kaksi perustason lastensuojeluyksikköä, Nastolassa ja Lammilla. Attendo Ompun Lammin yksikön toiminta-ajatus on tarjota lapselle ja perheelle ammattitaitoista ja laadukasta, heidän tarpeitaan vastaavaa lastensuojelupalvelua.

Attendo Omppu Nastola

Attendo Omppu Nastola

Attendo Omppu Oy:llä on kaksi perustason lastensuojeluyksikköä, Nastolassa ja Lammilla. Attendo Ompun Nastolan yksikössä on 7 asiakaspaikkaa 7-18-vuotiaille lapsille.

Attendo Pekkala

Attendo Pekkala

Oulussa sijaitsevan Attendo Pekkalan erityisosaaminen painottuu psyykkisesti oireileviin nuoriin. Lastensuojeluyksikössämme työskentelevä kokenut moniammatillinen tiimimme koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista.

Attendo Pukkila

Attendo Pukkila

Attendo Pukkilan erityisosaamisalueita ovat lapsi- ja nuorisopsykiatrinen osaaminen sekä neuropsykiatrian tuntemus.