9 yksikköä
9
Attendo Aarnisampo

Attendo Aarnisampo

Nurmijärvi

Attendo Aarnisampo on Nurmijärvellä, rauhallisella pientaloalueella, sijaitseva 7-paikkainen lastensuojeluyksikkö. Aarnisampo tarjoaa kuntouttavaa sijoitusta 12–17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisäksi otamme nuoria vastaan kriisijaksoille. Sijoituksen jälkeen on nuorella ja hänen perheellään kauttamme mahdollisuus erilaisiin tukimuotoihin ja jälkihuollon tukitoimiin.
Attendo Aurila

Attendo Aurila

Vantaa

Attendo Aurila sijaitsee omakotitalossa, rauhallisella pientaloalueella Vantaan Kivistössä erinomaisten kulkuyhteyksien läheisyydessä. Aurila on erityistason lastensuojeluyksikkö 12-17-vuotiaille kuntouttavaa sijoitusta tai kriisijaksoa tarvitseville nuorille. Meillä on sekä arviointiosasto että pitkäaikaisyksikkö.
Attendo Omppu Lammi

Attendo Omppu Lammi

Lammi

Attendo Omppu Oy:llä on kaksi perustason lastensuojeluyksikköä, Nastolassa ja Lammilla. Attendo Ompun Lammin yksikön toiminta-ajatus on tarjota lapselle ja perheelle ammattitaitoista ja laadukasta, heidän tarpeitaan vastaavaa lastensuojelupalvelua.
Attendo Omppu Nastola

Attendo Omppu Nastola

Nastola

Attendo Omppu Oy:llä on kaksi perustason lastensuojeluyksikköä, Nastolassa ja Lammilla. Attendo Ompun Nastolan yksikössä on 7 asiakaspaikkaa 7-18-vuotiaille lapsille.
Attendo Pekkala

Attendo Pekkala

Oulu

Oulussa sijaitsevan Attendo Pekkalan erityisosaaminen painottuu psyykkisesti oireileviin nuoriin. Lastensuojeluyksikössämme työskentelevä kokenut moniammatillinen tiimimme koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista.
Attendo Pukkila

Attendo Pukkila

Pukkila

Attendo Pukkilan erityisosaamisalueita ovat lapsi- ja nuorisopsykiatrinen osaaminen sekä neuropsykiatrian tuntemus.
Attendo Saima

Attendo Saima

Lappeenranta

Lastensuojeluyksikkö Attendo Saima sijaitsee Saimaan etelärannalla Lappeenrannassa. 2020 avattu Saima tarjoaa turvallista ja virikkeellistä erityistason hoitoa 13-17-vuotiaille huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimena sijoitetuille nuorille. 
Attendo Tammikartano

Attendo Tammikartano

Veikkola

Attendo Tammikartano on tammikuussa 2020 Kirkkonummelle avattu kodinomainen erityistason lastensuojeluyksikkö. Kasvatus- ja kuntoutustyömme perustana on terapeuttinen laitoskasvatus.

Näytetään 8 / 9