Hyppää sisältöön

8 yksikköä

8
Attendo Aarnisampo

Attendo Aarnisampo

Nurmijärvi

Attendo Aarnisampo on rauhallisella pientaloalueella Nurmijärvellä sijaitseva 7-paikkainen erityistason lastensuojeluyksikkö. Aarnisampo tarjoaa kuntouttavaa sijaishuoltoa 12–18-vuotiaille lapsille. Aarnisampo pyrkii tarjoamaan lapselle turvallisen aikuisjohtoisen kasvuympäristön, jossa saadun turvan ja luotettavien aikuisten myötä hän pystyy kasvamaan ja kehittymään itsenäiseksi pärjääväksi henkilöksi, jolla on omia toiveita ja unelmia tulevaisuudesta.
Attendo Aurila

Attendo Aurila

Vantaa

Attendo Aurila sijaitsee omakotitalossa, rauhallisella pientaloalueella Vantaan Kivistössä erinomaisten kulkuyhteyksien läheisyydessä. Aurila on erityistason lastensuojeluyksikkö 12-17-vuotiaille kuntouttavaa sijoitusta tai kriisijaksoa tarvitseville nuorille. Meillä on sekä arviointiosasto että pitkäaikaisyksikkö.
Attendo Omppu Lammi

Attendo Omppu Lammi

Lammi

Attendo Omppu Oy:llä on kaksi perustason lastensuojeluyksikköä, Nastolassa ja Lammilla. Attendo Ompun Lammin yksikön toiminta-ajatus on tarjota lapselle ja perheelle ammattitaitoista ja laadukasta, heidän tarpeitaan vastaavaa lastensuojelupalvelua.
Attendo Omppu Nastola

Attendo Omppu Nastola

Nastola

Attendo Omppu Oy:llä on kaksi perustason lastensuojeluyksikköä, Nastolassa ja Lammilla. Attendo Ompun Nastolan yksikössä on 7 asiakaspaikkaa 7-18-vuotiaille lapsille.
Attendo Pekkala

Attendo Pekkala

Oulu

Attendo Pekkala on kodinomainen ja rauhallinen perustason lastensuojeluyksikkö 12-17 vuotiaille lapsille. Pekkalassa on seitsemän asiakaspaikkaa.
Attendo Saima

Attendo Saima

Lappeenranta

Lastensuojeluyksikkö Attendo Saima sijaitsee Saimaan etelärannalla Lappeenrannassa. 2020 avattu Saima tarjoaa turvallista ja virikkeellistä erityistason hoitoa 13-17-vuotiaille huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimena sijoitetuille nuorille. 
Attendo Tammikartano Free space

Attendo Tammikartano

Veikkola

Attendo Tammikartano on tammikuussa 2020 Kirkkonummelle avattu kodinomainen erityistason lastensuojeluyksikkö. Kasvatus- ja kuntoutustyömme perustana on terapeuttinen laitoskasvatus.
Attendo Vilppo

Attendo Vilppo

Hämeenkyrö

Attendo Vilppo on kodinomainen erityistason lastensuojeluyksikkö Hämeenkyrössä. Vilpon toimintaideologiana on antaa lapsille sellainen kasvuympäristö ja tuki, missä hän pystyy kokemansa perusturvallisuuden sekä luotettavan aikuisen ihmisen myötä kasvamaan ja kehittymään itsenäiseksi yksilöksi.