Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Aurinkopuisto

Mutkankatu 1, 70820, Kuopio

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2013

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaLeena Myöhänen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 040 753 1733

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Aurinkopuisto on vuonna 2013 valmistunut kaksikerroksinen uudisrakennus, jossa tarjotaan asumisplveluita ja hoivaa ikääntyneille. Attendo Aurinkopuisto on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Aurinkopuisto sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma asukkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 60 asukashuonetta, jotka on jaettu neljään ryhmäkotiin. Huonekoko on 25m2 ja jokaisessa huoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta muutettavissa myös pariskunnan asuttaviksi. Attendo Aurinkopuistossa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat ja saunaosasto, sekä turvallinen piha-alue. Hoivakoti sijaitsee Kuopion Saaristokaupungissa kauniin maiseman ja rauhallisen omakotialueen keskellä. Lähietäisyydellä kaikki palvelut.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen sekä tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja mielekästä toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.838287,"lng":27.672165},"content":"<h4>Attendo Aurinkopuisto</h4><p>Mutkankatu 1, 70820 </br> 70820 Kuopio </br> </p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.838287,27.672165' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Mutkankatu 1, 70820,
70820 Kuopio

Löydä meille