Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Fredrik

Näsiäkatu 3, 37120 , Nokia

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
41
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTessa Ekmark-Karttila

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Fredrik on Nokialla sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Viholan kaupunginosaan Näsiäkadulle valmistunut hoivakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista 41 asukkaalle. Attendo Fredrikin hoivakodissa jokaisella asukkaalla on oma, tilava yksityishuone, jonka saa sisustaa oman makunsa mukaan. Asukkaiden omatoimisuutta tuetaan esteettömäksi suunnitelluilla tilaratkaisuilla. Olemme lämminhenkinen ja kodinomainen hoivakoti, jossa ammattitatoinen hoivahenkilökunta on aina läsnä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on omat tilavat 20m2 kokoiset yksityishuoneet, joista löytyy peruskalusteet ja invamitoitettu WC/kylpyhuone. Hoivakodin tilaratkaisuissa on huomioitu ikäihmisten erityistarpeet. Tilat ovat esteettömiä ja turvallisia. Viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat ovat jokaisen asukkaan vapaassa käytössä. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaan. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa.

"Iso kiitos hyvästä hoidosta ja äidin huomioon ottamisesta. Hoivakodissa hyvä ilmapiiri."

Nainen Hoivakodin asukkaan omainen

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.46152,"lng":23.51399},"content":"<h4>Attendo Fredrik</h4><p>Näsiäkatu 3, 37120 </br> 37120 Nokia </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.46152,23.51399' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Näsiäkatu 3, 37120 ,
37120 Nokia
Länsi-Suomi

Löydä meille