Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Fredrik

Näsiäkatu 3, 37120 , Nokia

Tervetuloa meille

Hanna Kuusiluoto, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
41
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2017

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Fredrik on Nokialla sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Viholan kaupunginosaan Näsiäkadulle valmistunut hoivakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista 41 asukkaalle. Attendo Fredrikin hoivakodissa jokaisella asukkaalla on oma, tilava yksityishuone, jonka saa sisustaa oman makunsa mukaan. Asukkaiden omatoimisuutta tuetaan esteettömäksi suunnitelluilla tilaratkaisuilla. Olemme lämminhenkinen ja kodinomainen hoivakoti, jossa ammattitatoinen hoivahenkilökunta on aina läsnä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on omat tilavat 20m2 kokoiset yksityishuoneet, joista löytyy peruskalusteet ja invamitoitettu WC/kylpyhuone. Hoivakodin tilaratkaisuissa on huomioitu ikäihmisten erityistarpeet. Tilat ovat esteettömiä ja turvallisia. Viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat ovat jokaisen asukkaan vapaassa käytössä. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaan. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa.

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Fredrikin fysioterapeutin yhteystiedot löydät täältä.

"Iso kiitos hyvästä hoidosta ja äidin huomioon ottamisesta. Hoivakodissa hyvä ilmapiiri."

Nainen Hoivakodin asukkaan omainen

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.46152,"lng":23.51399},"content":"<h4>Attendo Fredrik</h4><p>Näsiäkatu 3, 37120 </br> 37120 Nokia </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.46152,23.51399' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Näsiäkatu 3, 37120 ,
37120 Nokia
Länsi-Suomi

Löydä meille