Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Havurinne

Havurinne 3, 55800, Imatra

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
46
Huoneen koko
Tehostettu 21 m2 ja palveluasuminen 35 m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaRitva Kattainen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 050 322 2227

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Havurinne on Imatralla sijaitseva koti mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat eritasoista apua ja tukea arjessaan. Kodissa on 46 asukaspaikkaa tehostetun ja kevyemmän palveluasumisen tarpeisiin.

Omavalvontasuunnitelma - palveluasuminenĀ (PDF document, 869 kB)

Omavalvontasuunnitelma - tehostettu palveluasuminenĀ (PDF document, 870 kB)

Asuminen

Oma koti

Jokaisella palvelukodin asukkaalla on oma huone sekä yhteiset yleiset tilat käytettävissä Palvelukoti sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella paikalla. Asukkaiden käytössä on isot pihat ulkoilua varten. Jokaiselle asukkaalle on laaditaan oman ohjaajan toimesta asumisen suunnitelma.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Havurinteessä arki on asukkaittensa näköistä. Palvelukodin arkeen on pyritty luomaan toimintoja, jotka innostavat ja motivoivat kodin asukkaita aktiiviseen osallistumiseen. Asukkaita kannustetaan ja opastetaan oppimaan ja kokemaan uutta sekä samalla vahvistamaan luottamusta itseensä. Tapahtumiin ja yhdessäoloon kannustetaan, mutta myös oma rauha on taattu aina asukkaan niin toivoessaan.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.2282418,"lng":28.8326846},"content":"<h4>Attendo Havurinne</h4><p>Havurinne 3, 55800 </br> 55800 Imatra </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.2282418,28.8326846' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Havurinne 3, 55800,
55800 Imatra
Itä-Suomi

Löydä meille