Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Hehku

Pahkakatu 16, 33340 , Tampere

Tervetuloa meille

Heidi Kytölä, Yksikönjohtaja

Olen tavoitettavissa arkisin klo 8-16. Lisää yhteystietoja Hehkuun löydät kohdasta Muut yhteystiedot

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
Paikkojen määrä
16
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 780 0891

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Hehku on 16-paikkainen nuorten 18-30-vuotiaiden mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumis- ja kuntoutuspalveluita tarjoava koti Haukiluoman kaupunginosassa. Kodin nuoret asukkaat tarvitsevat portaittain sovellettavaa yksilöllistä tukea arjessa selviytymisessään ja kuntoutumisessaan kohti itsenäistä elämää. Tukiasumista tarjoamme Tampereen tukikodeissa. Tavoitteenamme on motivoida nuori osallistumaan omaan kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen ja löytämään ratkaisuja elämässä eteenpäin pääsemiseen. Yhteisössä harjoitellaan elämän- ja arjenhallinnantaitoja tukemaan itsenäiseen asumiseen siirtymistä. Tampereen Aallossa kuntoutujan voimavarojen arvioinnissa käytetään RAI- ja Oma-arviointeja, joita hyödynnetään kuntoutussuunnitelmien teossa. Suunnitelmissa ja myös koko kodin toiminnassa painotetaan toiminnallisuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja yhteisöllisyyttä. Yksikössä tehdään myös TutKA-jaksoja (tutkimus, arviointi ja konsultointi), kuntoutujan kokonaisvaltaisen tilanteen selvittämiseksi.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Toimiva, turvallinen ja viihtyisä ympäristö

Koti on valmistunut 2017 ja suunniteltu nimenomaan nuorten kuntoutusmisyksiköksi. Yhteiset tilat kuten olohuone, ruokailutila ja saunaosasto ovat viihtyisät ja toimivat. Jokaisella asukkaalla on oma kylpyhuoneellinen huone. Huoneet ovat kalustettuja tai nuori voi kalustaa sen itse. Kodin keittiössä valmistetaan ruoka itse. Toiveet ja erityisruokavaliot huomioidaan ruoanvalmistuksessa. Piha-alueella ja siellä olevat oleskeluryhmät ovat omiaan oleskeluun ja rentoutumiseen.

Arki ja aktiviteetit

Yksilöllinen ja toiminnallinen arki

Toimintamme perustuu asiakkaidemme tavoitteisiin ja niiden saavuttamiseen, kuntouttavaa työotetta käyttäen. Arki muotoutuu asukkaitten toiveiden, tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Toimintaa suunnataan paljon myös kodin ulkopuolelle toimintoihin, joita kuntoutuja tarvitsee itsenäisessä elämässä. Kodissa opetellaan ja vahvistetaan erilaisia arjentaitoja, kuten itsestä huolehtiminen, siivous- ja ruoanlaittotaidot, hygieniasta huolehtiminen sekä erilaiset asioinnit. Harrastukset, opiskelut ja työt ovat kiinteänä osana arkea.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.51614,"lng":23.607985},"content":"<h4>Attendo Hehku</h4><p>Pahkakatu 16, 33340 </br> 33340 Tampere </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.51614,23.607985' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pahkakatu 16, 33340 ,
33340 Tampere
Länsi-Suomi

Löydä meille