Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Hiisi

Hiidenrannantie 17, 03100 Nummela, Vihti

Tervetuloa meille

Marja Someroja, Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen kehitysvammaisille
Paikkojen määrä
23
Huoneen koko
21-32 m2
Valmistunut
2019
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4940093

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Hiisi on Nummelassa tammikuussa 2020 avattu kehitysvammaisten palvelukoti. Hiisi tarjoaa asukkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Palvelukodissa on 17 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 6 tuetun asumisen paikkaa, rivitalossa. Palvelukodissa on lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha. Henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden.

Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunnitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Omaohjaaja-järjestelmän avulla kodissa varmistetaan suunnitelman mukainen kuntoutus arjessa.

Omavalvontasuunnitelma

Asuminen

Oma koti

Palvelukodin asunnot ovat kooltaan noin 21 m2 ja asukkaat saavat sisustaa kotinsa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Asukkailla on käytössään yhteiset oleskelu- ruokailu ja saunatilat sekä piha yhteiseen ajanviettoon ja rentoon oleskeluun. Palvelukodin pihapiirissä on kuuden tuetun asumisen asuntoa itsenäisemmin pärjääville asukkaille. Asunnot ovat 32 m2 kokoisia kaksiota. Asunnoissa on yhdistetty olohuone-keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihkutila.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Tuemme ja kannustamme asukkaita tekemään itselleen mieluisia ja kiinostavia asioita sekä harjoittelemme yhdessä omatoimisuutta ja elämäntaitoja. Vietämme yhteistä aikaa ja järjestämme retkiä ja vierailuja asukkaiden toiveiden mukaan. Toivotamme myös asukkaiden läheiset mukaan kodin arkeen ja juhlaan!

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3434892,"lng":24.2928112},"content":"<h4>Attendo Hiisi</h4><p>Hiidenrannantie 17, 03100 Nummela </br> 03100 Vihti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3434892,24.2928112' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hiidenrannantie 17, 03100 Nummela,
03100 Vihti
Etelä-Suomi

Löydä meille