Attendo toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä on kielletty toistaiseksi.

Attendo Hiisi

Hiidenrannantie 17, 03100 Nummela, Vihti

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen kehitysvammaisille
Paikkojen määrä
23
Huoneen koko
21-32 m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaMarja Someroja

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444940093

Palvelukoti lyhyesti

Attendo Hiisi on alkuvuodesta 2020 Nummelaan avautuva kehitysvammaisten asukkaiden palvelukoti. Palvelukodissa on kolme ryhmäkotia: kaksi viiden ja yksi seitsämän asukkaan. Tarjoamme turvallisen kodin eri tasoista tukea ja apua tarvitseville kehitysvammaisille ihmisille. Tarjoamme myös asumisharjoittelua.

Oma koti

Palvelukodin asunnot ovat kooltaan noin 21 m2 ja asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha, sekä henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden. Palvelukodin pihapiirissä on kuuden tuetun asumisen asuntoa, joissa on 32 m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on yhdistetty olohuone-keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihkutila.

Omannäköistä elämää

Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun. Ympäristössä on hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot.

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3434892,"lng":24.2928112},"content":"<h4>Attendo Hiisi</h4><p>Hiidenrannantie 17, 03100 Nummela </br> 03100 Vihti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3434892,24.2928112' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hiidenrannantie 17, 03100 Nummela,
03100 Vihti
Etelä-Suomi

Löydä meille