Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Hildantupa

Korpiniityntie 20, 36200, Kangasala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
32
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnne Peltola

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447640188

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakoti Hildantupa on kesäkuussa 2016 Kangasalalle Korpiniityntielle avautunut hoivakoti ikääntyneille. Viihtyisällä asuinalueella sijaitsevassa hoivakodissa tarjoamme 32 ikäihmiselle portaatonta hoiva-asumista sekä yksilöllistä kuntoutusta. Hoiva ja palvelut räätälöidään aina asukkaan tarpeiden, toiveiden ja elämäntarinan mukaan.Kotimme tarjoaa myös lyhytaikaisia hoiva- ja kuntoutusjaksoja, esimerkiksi omaishoitajan lomien ja vapaiden ajaksi, asiakkaan oman jaksamisen tukemiseksi tai tehokuntoukseen sairaalajakson päättymisen jälkeen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Huone on varusteltu invamitoitetulla wc/kylpyhuoneella. Yhteiset tilat ovat avarat ja viihtyisät ja mahdollistavat yhteisen seurustelun ja ajanvieton.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hildantuvassa eletään rikasta, inhimillistä ja elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Toimintamme punaisena lankana on aika, luovuus ja läsnäolo. Kuntoutus elää ja kulkee mukana talomme kaikessa toiminnassa. Jokaista asukasta ohjataan ja kannustetaan liikkumaan mahdollisimman aktiivisesti ja itsenäisesti, joko apuvälineillä tai ilman. Jos itsenäinen liikkuminen ei ole mahdollista, ohjaavat terapeuttimme asukkaalle yksilöllisesti soveltuvia harjoitteita sekä auttavat apuvälineiden käytössä.

"Hoitajat antavat aikaansa asukkaille, ja kohtaavat omaisen hymyssä suin. Omainen pidetään myös ajantasalla aresta, ja se on tärkeää."

Nainen Hildantuvan asukkaan puoliso

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.464379,"lng":24.032663},"content":"<h4>Attendo Hildantupa</h4><p>Korpiniityntie 20, 36200 </br> 36200 Kangasala </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.464379,24.032663' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Korpiniityntie 20, 36200,
36200 Kangasala
Länsi-Suomi

Löydä meille