Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Hildantupa

Korpiniityntie 20, 36200, Kangasala

Tervetuloa meille

Minna Peltonen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
32
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 764 0188

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakoti Hildantupa on kesäkuussa 2016 Kangasalalle Korpiniityntielle avautunut hoivakoti ikääntyneille. Viihtyisällä asuinalueella sijaitsevassa hoivakodissa tarjoamme 32 ikäihmiselle portaatonta hoiva-asumista sekä yksilöllistä toimintakykyä ylläpitävää kuntoutusta. Hoiva ja palvelut räätälöidään aina asukkaan tarpeiden, toiveiden ja elämäntarinan mukaan ja jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja taloon muuttaessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 20 neliön huoneensa, jonka hän voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Huoneen perusvarustukseen kuuluu laadukas hoivasänky sekä yöpöytä. Huone on varusteltu invamitoitetulla wc/kylpyhuoneella. Yhteiset tilat ovat avarat ja viihtyisät ja mahdollistavat yhteisen seurustelun ja ajanvieton. Hildantuvalla on myös mahdollisuus saunoa. Ulkoilu on mahdollista ympäri vuoden katetulla terassilla ja aidatulla pihalla-alueella.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hildantuvassa eletään rikasta, inhimillistä ja elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Toimintamme punaisena lankana on aika, luovuus ja läsnäolo. Toimintakykyä ylläpitävä kuntoutus elää ja kulkee mukana talomme kaikessa toiminnassa. Jokaista asukasta ohjataan ja kannustetaan liikkumaan mahdollisimman aktiivisesti ja itsenäisesti, joko apuvälineillä tai ilman. Jos itsenäinen liikkuminen ei ole mahdollista, ohjaavat Attendon terapeutit asukkaalle yksilöllisesti soveltuvia harjoitteita hoitajienkin toteutettavaksi sekä ohjaavat apuvälineiden valinnassa ja käytössä.

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Hildantuvan fysioterapeutin yhteystiedot löydät täältä.

"Hoitajat antavat aikaansa asukkaille, ja kohtaavat omaisen hymyssä suin. Omainen pidetään myös ajantasalla aresta, ja se on tärkeää."

Nainen Hildantuvan asukkaan puoliso

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.464379,"lng":24.032663},"content":"<h4>Attendo Hildantupa</h4><p>Korpiniityntie 20, 36200 </br> 36200 Kangasala </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.464379,24.032663' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Korpiniityntie 20, 36200,
36200 Kangasala
Länsi-Suomi

Löydä meille