Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Honkalinna

Ihanakallionkatu 3, 38700, Kankaanpää

Tervetuloa meille

Kaisa Luukkonen, Hoivakodin johtaja

Arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tukiasuminen
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2016
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4943512

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Honkalinna on Kankaanpäähän toukokuussa 2016 avattu tehostettua palveluasumista mielenterveyskuntoutujille tarjoava palvelukoti. Henkilöstöä on paikalla ympäri vuorokauden. Pyrimme asukaskohtaisesti löytämään toimintaa verkostoistamme ympäriltämme ja kuntouttamaan asukkaitamme itsenäisempään asumiseen ja arkeen. Moniammatillinen henkilökunta koostuu mielenterveys- ja päihdetyöhön erikoistuneista lähihoitajista, sairaanhoitajista ja sosionomeista. Jokaiselle asukkaalle laaditaan kuntotumisen ja asumisen suunnitelma ohjaamaan kuntoutuksen polkua kohti itsenäisempää arkea.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Asukashuoneita on 16 ja kaikki ovat yhden hengen huoneita. Asukkaiden yksityisyyttä kunnioitetaan ja asukkaat saavat sisustaa huoneensaomilla tutuilla tavaroillaan. Jokaisen huoneen yhteydessä on oma wc/ suihku. Yleiset tilat käsittävät ruokailu- ja oleskelutilat, saunan, pyykkihuoltotilat ja oman pihan. Kaikki tilat ovat esteettömiä.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Arki Honkalinnassa on asukkaittensa näköistä ja yhteisöllistä. Kodilla opetellaan arjen taitoja ja vahvistetaan kuntoutujien itseluottamusta ja valmiuksia itsenäisempään elämään. Tavoitteena on saada jokainen ihminen osallistumaan oman arkensa suunnitteluun ja saamaan äänensä kuuluville Honkalinnan toiminnassa korostuu aikuisuus sekä jokaisen ihmisen osallisuus ja vastuu niin omassa elämässään kuin yhteiskunnan jäsenenäkin.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.8126542,"lng":22.3751546},"content":"<h4>Attendo Honkalinna</h4><p>Ihanakallionkatu 3, 38700 </br> 38700 Kankaanpää </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.8126542,22.3751546' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ihanakallionkatu 3, 38700,
38700 Kankaanpää
Länsi-Suomi

Löydä meille