Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Honkaniemi

Asikkalantie 3, 17200 Vääksy, Asikkala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Päihdekuntoutus
Paikkojen määrä
27
Huoneen koko
22 m2
Erikoisosaaminen
päihdekuntoutujat,haastavasti käyttäytyvät asukkaat

Tervetuloa meille

Palvelukodin päällikköJari Kaisla

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 780 0796

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Honkaniemi tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluita 27:lle mielenterveys- ja päihdekuntoutujalle. Kodin jokaisen asukkaan kanssa laaditaan henkilökohtainen kuntoutussuunnitelma, jossa määritellään tavoitteita kuntoutumiselle. Kodin toiminnan tavoitteena on mahdollistaa asukkaille parempaa arkea sekä mahdollisuutta selvitä arjesta mahdollisimman itsenäisesti. Kodilla opetellaan taitoja, joita kuntoutuja tarvitsee itsenäisemmässä arjessa. Jokaisen kuntoutujan voimavarojen puitteissa kodilla harjoitellaan esimerkiksi ruoanlaittoa, siivousta, itsestä huolehtimista, asiointeja sekä sosiaalisia taitoja.

Omavalvontasuunnitelmamme

Asuminen

Oma koti

Attendo Honkaniemessä asukkaat elävät kuin omassa kodissaan. Jokaisella asukkaalla on oma huone, eli oma koti. Asukkaiden huoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Kotinsa asukas saa kalustaa ja sisustaa haluamillaan tavaroilla kotoisaksi. Asukkaiden käytössä ovat myös rauhalliset ja viihtyisät yhteistilat.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Attendo Honkaniemessä eletään monipuolista, rikasta elämänmakuista arkea, johon kuuluu harrastuksia, kotitöitä, työtoimintaa, vieraita ja vierailuja sekä ihan tavallista asukkaittensa näköistä elämää. Palvelukodin arkeen on pyritty luomaan toimintoja, jotka innostavat ja motivoivat kodin asukkaita aktiiviseen osallistumiseen. Attendo Honkaniemen asukkaita kannustetaan ja opastetaan oppimaan ja kokemaan uutta sekä samalla vahvistamaan luottamusta itseensä. Tapahtumiin ja yhdessäoloon kannustetaan, mutta myös oma rauha on taattu aina asukkaan niin toivoessaan.

"Ohjaajien kanssa on saanut elämästä kiinni ja olen siirtymässä kotikuntoutukseen ja käyn työpajoissa"

Mies 40v Honkaniemen asukas

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa palvelukotien arkea somessa!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.17589,"lng":25.5295},"content":"<h4>Attendo Honkaniemi</h4><p>Asikkalantie 3, 17200 Vääksy </br> 17200 Asikkala </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.17589,25.5295' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Asikkalantie 3, 17200 Vääksy,
17200 Asikkala
Etelä-Suomi

Löydä meille