Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Honkaniemi

Asikkalantie 3, 17200 Vääksy, Asikkala

Tervetuloa meille

Jari Kaisla, Palvelukodin päällikkö

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Päihdekuntoutus
Paikkojen määrä
27
Huoneen koko
22 m2
Erikoisosaaminen
päihdekuntoutujat,haastavasti käyttäytyvät asukkaat
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 780 0796

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Honkaniemi tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluita 27:lle mielenterveys- ja päihdekuntoutujalle. Kodin jokaisen asukkaan kanssa laaditaan henkilökohtainen kuntoutussuunnitelma, jossa määritellään tavoitteita kuntoutumiselle. Kodin toiminnan tavoitteena on mahdollistaa asukkaille parempaa arkea sekä mahdollisuutta selvitä arjesta mahdollisimman itsenäisesti. Kodilla opetellaan taitoja, joita kuntoutuja tarvitsee itsenäisemmässä arjessa. Jokaisen kuntoutujan voimavarojen puitteissa kodilla harjoitellaan esimerkiksi ruoanlaittoa, siivousta, itsestä huolehtimista, asiointeja sekä sosiaalisia taitoja.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Honkaniemessä asukkaat elävät kuin omassa kodissaan. Jokaisella asukkaalla on oma huone, eli oma koti. Asukkaiden huoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Kotinsa asukas saa kalustaa ja sisustaa haluamillaan tavaroilla kotoisaksi. Asukkaiden käytössä ovat myös rauhalliset ja viihtyisät yhteistilat.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Attendo Honkaniemessä eletään monipuolista, rikasta elämänmakuista arkea, johon kuuluu harrastuksia, kotitöitä, työtoimintaa, vieraita ja vierailuja sekä ihan tavallista asukkaittensa näköistä elämää. Palvelukodin arkeen on pyritty luomaan toimintoja, jotka innostavat ja motivoivat kodin asukkaita aktiiviseen osallistumiseen. Attendo Honkaniemen asukkaita kannustetaan ja opastetaan oppimaan ja kokemaan uutta sekä samalla vahvistamaan luottamusta itseensä. Tapahtumiin ja yhdessäoloon kannustetaan, mutta myös oma rauha on taattu aina asukkaan niin toivoessaan.

"Ohjaajien kanssa on saanut elämästä kiinni ja olen siirtymässä kotikuntoutukseen ja käyn työpajoissa"

Mies 40v Honkaniemen asukas

Seuraa palvelukotien arkea somessa!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.17589,"lng":25.5295},"content":"<h4>Attendo Honkaniemi</h4><p>Asikkalantie 3, 17200 Vääksy </br> 17200 Asikkala </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.17589,25.5295' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Asikkalantie 3, 17200 Vääksy,
17200 Asikkala
Etelä-Suomi

Löydä meille