Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Hopeaharju

Museotie 6-8, 98900, Salla

Tervetuloa meille

Kati Pirttilä, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
54
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1074

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Sallassa sijaitseva Attendo Hopeaharju on viihtyisä 54-paikkainen hoivakoti. Hopeaharjussa tarjoamme ikääntyneille hoivaa ja eritasoista tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Attendo Hopeaharjussa arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakivi. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaisella asukkaalle nimetään omahoitaa ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asunnot on suunniteltu ikäihmisten tarpeet silmälläpitäen: asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Hopeaharjussa on mahdollisuus asua myös pariskuntana. Tähän tarkoitukseen on varattu yksi isompi huone sekä yksi kahden hengen huoneisto. Hoivakodin iso, viihtyisä ja aidattu piha tarjoaa mahdollisuuden puutarhan hoitoon, kuljeskeluun kävelyreiteillä, taikka vain istuskeluun ja seurusteluun katetulla ulko-oleskelualueella.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tuemme ja kannustamme asukkaitamme aktiiviseen arkielämään. Järjestämme säännöllisesti toiminnallisia tuokioita ja seurakunnan hartaushetkiä. Kunnan kirjasto toimittaa kerran kuukaudessa uusia äänikirjoja ja musiikki CD:tä, joita voi kuunnella mieltymysten mukaan. Asukkaat voivat osallistua yhteisiin keskustelu- ja lehdenlukutuokioihin halutessaan.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.828295,"lng":28.6778355},"content":"<h4>Attendo Hopeaharju</h4><p>Museotie 6-8, 98900 </br> 98900 Salla </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.828295,28.6778355' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Museotie 6-8, 98900,
98900 Salla
Pohjois-Suomi

Löydä meille