Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Hopeaharju

Museotie 6-8, 98900, Salla

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
58
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja, tavoitettavissa arkisin 9-15Kati Pirttilä

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444941074

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Sallassa sijaitseva Attendo Hopeaharju on viihtyisä hoivakoti. Hopeaharjussa tarjoamme ikääntyneille hoivaa ja eritasoista tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Hoivakodissa on 52 tehostetun palveluasumisen paikkaa sekä 6 intervallipaikkaa. Attendo Hopeaharjussa arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakivi. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaisella asukkaalle nimetään omahoitaa ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä aasukkaan ja omaisten kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asunnot on suunniteltu ikäihmisten tarpeet silmälläpitäen: asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Hopeaharjussa on mahdollisuus asua myös pariskuntana. Tähän tarkoitukseen on varattu yksi isompi huone sekä yksi kahden hengen huoneisto. Hoivakodin iso, viihtyisä ja aidattu piha tarjoaa mahdollisuuden puutarhan hoitoon, kuljeskeluun kävelyreiteillä, taikka vain istuskeluun ja seurusteluun katetulla ulko-oleskelualueella.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tuemme ja kannustamme asukkaitamme aktiiviseen arkielämään. Järjestämme säännöllisesti toiminnallisia tuokioita ja seurakunnan hartaushetkiä. Kunnan kirjasto toimittaa kerran kuukaudessa uusia äänikirjoja ja musiikki CD:tä, joita voi kuunnella mieltymysten mukaan. Asukkaat voivat osallistua yhteisiin keskustelu- ja lehdenlukutuokioihin halutessaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.828295,"lng":28.6778355},"content":"<h4>Attendo Hopeaharju</h4><p>Museotie 6-8, 98900 </br> 98900 Salla </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.828295,28.6778355' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Museotie 6-8, 98900,
98900 Salla
Pohjois-Suomi

Löydä meille