Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Hopeahelmi

Ruukinmäentie 5, 53100, Lappeenranta

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
23,5-26 m2
Valmistunut
2012

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja (yhteydenotot ark. klo 9-16)Anu Kanerva

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4632

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Hopeahelmi on Lappeenrantaan syksyllä 2012 avattu hoivakoti. Hoivakoti on tarkoitettu ikäihmisille, joille asuminen täysin itsenäisesti ei enää ole mahdollista. Tarjoamme joko kevyempää tukea ja turvaa päivittäiseen arkeen tai ympärivuorokautista hoitoa esimerkiksi muistisairauden rajoittaessa toimintakykyä. Hoivakodissa on neljä 15 asukkaan ryhmäkotia kahdessa kerroksessa.

Hoivakodissa henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden ja tukemassa tarpeen mukaan. Kaikille asukkaille nimetään omahoitaja ja jokaisen asukkaan kanssa laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan arki mahdollisimman samanlaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa jokaisella asukkaalla on oma 23,5 m2 kokoinen huone. Huoneet ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan. Jokaisessa ryhmäkodissa on oma kodikas oleskelu- ja ruokailutila sekä joko terassipiha tai parveke. Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla aidatulla pihalla - yksin tai yhdessä muiden asukkaiden kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hopeahelmen henkilökunta järjestää säännöllisesti toiminnallisia tuokioita asukkaille. Asukkaiden kanssa luetaan lehtiä, lauletaan sekä ulkoillaan asukkaiden kunnon mukaan. Tilavassa saunassamme on turvallista nauttia suomalaisesta löylyperinteesta. Ulkoilu on säännöllinen ja tärkeä osa arkeamme.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.0397674,"lng":28.2320036},"content":"<h4>Attendo Hopeahelmi</h4><p>Ruukinmäentie 5, 53100 </br> 53100 Lappeenranta </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.0397674,28.2320036' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ruukinmäentie 5, 53100,
53100 Lappeenranta
Itä-Suomi

Löydä meille