Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Hummeli

Männiköntie 26, 04260, Kerava

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
27
Huoneen koko
Tehostettu 21 m2 ja tukiasunnot 32 m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Katri Malin

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944642

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Hummeli on uusi, elokuussa 2017 Keravalle avautunut kehitysvammaisen palvelukoti. Modernissa palvelukodissa on 15 autetun asumisen asukaspaikkaa ja 12 tuetun asumisen asukaspaikkaa. Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on kolme 5 asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21m2 kokoisia ja asukkaat saavat kalustavaa asuntonsa omilla tavaroillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha, sekä henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden. Palvelukodin pihapiirissä on itsenäisemmin pärjääville asukkaille tuetun asumisen asunnot, joissa on 32m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone–keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun. Ympäristössä on hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3816069,"lng":25.0916642},"content":"<h4>Attendo Hummeli</h4><p>Männiköntie 26, 04260 </br> 04260 Kerava </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3816069,25.0916642' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Männiköntie 26, 04260,
04260 Kerava
Etelä-Suomi

Löydä meille