Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Järvenhelmi

Keidastie 1, 86800, Pyhäjärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
63
Valmistunut
2019
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnne Niiranen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4940229

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Järvenhelmi on nykyaikainen ja kodikas 63-paikkainen hoivakoti ikäihmisille Pyhäjärvellä. Attendo Järvenhelmi on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Paikalla on henkilökuntaa ympärivuorokautisesti ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota kodinomainen, ympärivuorokautinen asumismahdollisuus ja monipuolisia, yksilöllisiä hoito- ja hoivapalveluita.

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Järvenhelmi on nykyaikainen hoivakoti, joka on suunniteltu ikäihmisten tarpeet edellä. Hoivakodin asukkaat asuvat omissa huoneissaan. Asukashuoneet ovat kooltaan 20 m2 Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Yhteiseen ajanviettoon ja oleskeluun hoivakodilla on viihtyisät yhteistilat, ruokailutila sekä sauna, joka lämpenee asukkaiden toivoessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Järvenhelmessä on asukkaittensa näköistä. Tekemisille ei ole määrättyjä kellonaikoja, vaan asukkaitten luontaista vuorokausirytmiä kunnioitetaan ja toteutetaan parhaan mukaan. Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös toiminnallisiin tuokioihin on paremmat edellytykset. Toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa, johon voi osallistua omien voimavarojensa puitteissa. Sosiaalisiin suhteisiin ja yhteiseen ajanviettoon kiinnitetään päivittäin huomiota, mahdollistaen asukkaille myös omaan rauhaan vetäytymisen. Järjestämme myös toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.6825392,"lng":25.9659244},"content":"<h4>Attendo Järvenhelmi</h4><p>Keidastie 1, 86800 </br> 86800 Pyhäjärvi </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.6825392,25.9659244' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Keidastie 1, 86800,
86800 Pyhäjärvi
Pohjois-Suomi

Löydä meille