Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Järvenhelmi

Keidastie 1, 86800, Pyhäjärvi

Tervetuloa meille

Anne Niiranen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
63
Valmistunut
2019
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4940229

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Järvenhelmi on nykyaikainen ja kodikas 63-paikkainen hoivakoti ikäihmisille Pyhäjärvellä. Attendo Järvenhelmi on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Paikalla on henkilökuntaa ympärivuorokautisesti ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota kodinomainen, ympärivuorokautinen asumismahdollisuus ja monipuolisia, yksilöllisiä hoito- ja hoivapalveluita.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Järvenhelmi on nykyaikainen hoivakoti, joka on suunniteltu ikäihmisten tarpeet edellä. Hoivakodin asukkaat asuvat omissa huoneissaan. Asukashuoneet ovat kooltaan 20 m2 Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Yhteiseen ajanviettoon ja oleskeluun hoivakodilla on viihtyisät yhteistilat, ruokailutila sekä sauna, joka lämpenee asukkaiden toivoessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Järvenhelmessä on asukkaittensa näköistä. Tekemisille ei ole määrättyjä kellonaikoja, vaan asukkaitten luontaista vuorokausirytmiä kunnioitetaan ja toteutetaan parhaan mukaan. Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös toiminnallisiin tuokioihin on paremmat edellytykset. Toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa, johon voi osallistua omien voimavarojensa puitteissa. Sosiaalisiin suhteisiin ja yhteiseen ajanviettoon kiinnitetään päivittäin huomiota, mahdollistaen asukkaille myös omaan rauhaan vetäytymisen. Järjestämme myös toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.6825392,"lng":25.9659244},"content":"<h4>Attendo Järvenhelmi</h4><p>Keidastie 1, 86800 </br> 86800 Pyhäjärvi </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.6825392,25.9659244' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Keidastie 1, 86800,
86800 Pyhäjärvi
Pohjois-Suomi

Löydä meille