Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Joelinkoti

Joelinkuja 2-4, 62600, Lappajärvi

Tervetuloa meille

Kirsi Takala, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen kehitysvammaisille
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
26,5m2 tai 36m2
Valmistunut
2015
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0401864996

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Joelinkoti on Lappajärvellä sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti. Attendo Joelinkoti tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä tiloissa. Palvelukodissa on 10 tehostetun asumisen asuntoa ja viisi palveluasumisen asuntoa pihapiirissä olevassa rivitalossa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omaohjaaja ja laaditaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki ja yhteisöllisyys.

Omavalvontasuunnitelma

Asuminen

Oma koti

Joelinkodissa on asuntoja päärakennuksessa sekä rivitalossa itsenäisemmin pärjääville asukkaille. Asukkailla on oma huoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukashuoneet ovat n. 26-36m2 kokoisia ja huoneissa on oma wc/suihkutila. Omat huoneensa asukkaat saavat sisustaa ja kalustaa omannäköisikseen. Asuinhuoneet päätalossa on jaettu kahteen ryhmäkotiin, joissa molemmissa on oleskelu- ja ruokailutila. Rivitalossa asuvat asukkaat voivat myös viettää aikaa ryhmäkodin yhteisissä tiloissa.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Vahvistamme asukkaiden omatoimisuutta ja harjoittelemme yhdessä elämäntaitoja. Kannustamme ja tuemme osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja yhteisiin toimintahetkiin, joita suunnitellaan ja järjestetään toiveittensa mukaan. Osa asukkaista käy myös päivätoiminnassa talon ulkopuolella.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.21608,"lng":23.62779},"content":"<h4>Attendo Joelinkoti</h4><p>Joelinkuja 2-4, 62600 </br> 62600 Lappajärvi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.21608,23.62779' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Joelinkuja 2-4, 62600,
62600 Lappajärvi
Länsi-Suomi

Löydä meille