Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Joenranta

Hopeapajukuja 4, 04130, Sipoo

Tervetuloa meille

Eija Kiiltomäki, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut vammautuneille, Tehostettu palveluasuminen, Tuettu asuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
54
Huoneen koko
20-30 m2
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0400 393721, sairaanhoitaja

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Sipoon kauniissa luonnonmaisemassa sijaitseva Attendo Joenranta on lämminhenkinen palvelukoti kuntoutujille ja ikäihmisille, jotka tarvitsevat huolenpitoa, esteetöntä asumista ja arjen apua vamman tai sairauden takia. Taloissa asuu sekä nuoria aikuisia että varttuneempaa väkeä. Asukkaiden tukena ja apua on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta. Siellä viihdytään yhdessä, solmitaan ystävyyssuhteita yli sukupolvien ja eletään aktiivista, monipuolista arkea.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Toimintamme painottuu kodinomaisen ilmapiirin luomiseen asukkaillemme. Palvelukodissa on yhteensä 54 asukaspaikkaa kuntoutujille ja ikäihmisille. Asukkailla on valoisat 20-30 m2 kokoiset huoneet, joissa on tilava invamitoitettu wc/suihku. Lisäksi asukkailla on yhteisessä käytössään ruokasali, olohuone, sauna sekä harrastetiloja.

Aktiivinen arki

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arkea rikastutamme vaihtelevalla toiminnalla. Palvelukodissa järjestetään monenlaista mukavaa ohjelmaa, kuten elokuvailtoja, jutustelua, jumppaa, käsitöitä ynnä muuta. Teemme asukkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan myös mm. ostos-, konsertti- tai elokuvaretkiä lähikaupunkeihin. Meillä kunnioitetaan jokaisen yksilöllisyyttä ja omia toiveita, toivotetaan vieraat lämpimästi tervetulleiksi ja tehdään vastavuoroisesti vierailuja sukulaisten ja ystävien luo.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3723325,"lng":25.2781863},"content":"<h4>Attendo Joenranta</h4><p>Hopeapajukuja 4, 04130 </br> 04130 Sipoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3723325,25.2781863' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hopeapajukuja 4, 04130,
04130 Sipoo
Etelä-Suomi

Löydä meille