Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Johannes

Meesakatu 4, 33400, Tampere

Tervetuloa meille

johtaja, Hoivakodin johtaja

Telefon: 044 494 2770

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Senioriasunnot, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
70
Huoneen koko
21-22,5 m2 ja senioriasunnot 34 m2
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2774

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Johannes on 70-paikkainen ikäihmisten asumisyksikkö Tampereella. Tarjoamme palveluasumista sekä ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Meiltä saa myös lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea, sekä järjestämme päivätoimintaa vanhuksille. Ammattitatoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Asukkaaksi pääsee joko kaupungin sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat kooltaan 21-22,5 m2, ja palveluasumisen asunnot 34 m2. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat. Asukkailla on mahdollisuus saunomiseen yhteisellä saunaosastolla. Hoivakoti sijaitsee Niemenrannan asuinalueella, joka tarjoaa vehreän ja turvallisen asuinympäristön. Attendo Johanneksen hoivakodissa on myös oma keittiö, jossa valmistetaan maittavat ikäihmisille sopivat ateriat hyvällä mielellä höystettynä.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös aktiviiseen osallisuuteen on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme säännöllisesti myös toimintaa, johon omaiset pääsevät osallisiksi.

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Johanneksen fysioterapeuttien yhteystiedot löydät täältä.

Maukasta lounasta Kaarnassa

Attendo Johanneksen yhteydessä toimii kaikille avoin lounasravintola Kaarna. Kaarna on avoinna:

  • ma-to klo 11-14
  • pe klo 11-13
Katso ruokalista

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.5221159,"lng":23.6805445},"content":"<h4>Attendo Johannes</h4><p>Meesakatu 4, 33400 </br> 33400 Tampere </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.5221159,23.6805445' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Meesakatu 4, 33400,
33400 Tampere
Länsi-Suomi

Löydä meille