Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Johannes

Meesakatu 4, 33400, Tampere

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Senioriasunnot, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
70
Huoneen koko
21-22,5 m2 ja senioriasunnot 34 m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTitta Aura

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444942774

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Johannes on 70-paikkainen ikäihmisten asumisyksikkö Tampereella. Tarjoamme palveluasumista sekä ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Meiltä saa myös lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea, sekä järjestämme päivätoimintaa vanhuksille. Ammattitatoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Asukkaaksi pääsee joko kaupungin sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat kooltaan 21-22,5 m2, ja palveluasumisen asunnot 34 m2. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat. Asukkailla on mahdollisuus saunomiseen yhteisellä saunaosastolla. Hoivakoti sijaitsee Niemenrannan asuinalueella, joka tarjoaa vehreän ja turvallisen asuinympäristön. Attendo Johanneksen hoivakodissa on myös oma keittiö, jossa valmistetaan maittavat ikäihmisille sopivat ateriat hyvällä mielellä höystettynä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös aktiviiseen osallisuuteen on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme säännöllisesti myös toimintaa, johon omaiset pääsevät osallisiksi.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.5221159,"lng":23.6805445},"content":"<h4>Attendo Johannes</h4><p>Meesakatu 4, 33400 </br> 33400 Tampere </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.5221159,23.6805445' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Meesakatu 4, 33400,
33400 Tampere
Länsi-Suomi

Löydä meille