Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Jokikoto

Siltalanranta 2 A-B, 29200, Harjavalta

Tervetuloa meille

Satu Liikala, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
17
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2009

Tavoitteellista tukea

Harjavallassa sijaitseva Attendo Jokikoto A tarjoaa tehostettua palveluasumista aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Toiminnassamme korostuvat aito välittäminen, luottamuksellisuus ja yksilöllisyys. Attendo Jokikoto on kodinomainen, turvallinen sekä virikkeellinen asuinympäristö 17 asukkaalle. Asukkaalle nimetään hoitosuhteen alussa omaohjaaja ja kaikilla asukkailla on henkilökohtainen kuntoutumissuunnitelma ohjaamaan kuntoutusta ja elämää kuntoutuskodissa. Attendo Jokikodon henkilökunta koostuu kokeneista mielenterveys- ja päihdetyön ammattilaisista, jotka ovat asukkaiden tukena ja apuna ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Oma koti

Attendo Jokikodossa asukkaat asuvat omissa huoneissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Jokaisessa asukashuoneessa on oma suihku- ja WC. Asukkaiden yhteiskäytössä on olohuone, ruokailutila, sauna, pyykinkäsittelytila ja aidattu piha-alue sekä sulkapallokenttä. Kannustamme asukkaita oleskelemaan mahdollisimman paljon yhdessä toistensa ja henkilöstön kanssa. Tämä ehkäisee eristäytymistä ja luo pohjan kuntoutumiselle. Mahdollistamme samalla myös omaan rauhaan vetäytymisen asukkaan halutessa.

Omannäköistä elämää

Jokikodossa yhdessä tekeminen ja ajanviettäminen sosiaalisissa tapahtumissa ovat tärkeitä kuntoutumisen edistämisen keinoja. Asukkaitamme kannustetaan osallistumaan kykyjensä mukaan myös kotitöihin. Arkirutiineihin osallistuminen ja niiden opettelu tukee asukkaidemme valmistautumisessa kohti itsenäisempää elämää. Järjestämme säännöllisesti erilaisia toimintatuokioita, kuten esimerkiksi musiikki-, liikunta- ja keskusteluryhmiä. Asukkaille on tarjolla erilaisia harrastusvaihtoehtoja, kuten allasjumppaa, kuntopiiriä ja biljardia. Liikunta- ja uimahalli, kirjasto, frisbeegolfrata sekä keskustan palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä. Kokemäenjoen läheisyys tarjoaa puitteet myös maisemaulkoilulle ja onkimiselle. Viriketoiminnan suunniteltaessa huomioidaan asukkaiden toiveet ja kiinnostuksen kohteet.

Jokikoto Bertan sivut löytyvät täältä

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.3100051,"lng":22.1532127},"content":"<h4>Attendo Jokikoto</h4><p>Siltalanranta 2 A-B, 29200 </br> 29200 Harjavalta </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.3100051,22.1532127' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Siltalanranta 2 A-B, 29200,
29200 Harjavalta
Länsi-Suomi

Löydä meille