Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Jokilinna

Pysäkintie 1, 27510, Eura

Tervetuloa meille

Virve Seppänen, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tukiasuminen
Paikkojen määrä
20
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2010
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4943324

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Jokilinna on lämminhenkinen palvelukoti aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Tarjoamme tehostetun palveluasumisen ja tukiasumisen palveluja kahdellekymmenelle kuntoutujalle. Asukkaalle nimetään hoitosuhteen alussa kaksi omaohjaajaa ja kaikilla asukkaille tehdään henkilökohtainen hoito-/kuntoutussuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti. Arvot ja toimintaa ohjaavat periaatteet ovat asukkaan kunnioittaminen yksilöllisenä ja kykenevänä ihmisenä, omatoimisuuteen ohjaaminen ja itsenäisen selviytymisen tukeminen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Kuntoutusyksikössä asutaan aivan kuin omassa kodissaan. Kuntotujat asuvat omissa tilavalla wc/suihkutilalla varustetuissa huoneissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Yhteisinä tiloina on avara olohuone, ruokailutila, sauna, pyykinkäsittelytila ja piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Kuntouttavalla työotteella lisätään asukkaiden kykyjä ja voimavaroja heidän pyrkiessään saavuttamaan mahdollisuudet itsenäiseen elämään. Aktiivinen osallistuminen arkirutiineihin on osa tätä toimintamallia. Osallistuminen ja omatoimisuuden opettelu auttaa valmistautumiseen kohti itsenäisyyttä. Arkitoimista selviytyminen on erinomainen mittari arvioitaessa kuntoutujan edistymisen astetta. Jokilinnassa myös yhdessä tekeminen ja ajanvietto sosiaalisissa tapahtumissa ovat osa arkea ja tärkeitä kuntoutumisen edistämisen keinoja. Järjestämme säännöllisesti erilaisia toimintatuokioita, kuten esimerkiksi musiikki-, liikunta-, leivonta-, ruoanlaitto ja keskusteluryhmiä. Toimintatuokioita suunniteltaessa huomioidaan asukkaiden toiveet ja kiinnostuksen kohteet.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1370256,"lng":22.1264209},"content":"<h4>Attendo Jokilinna</h4><p>Pysäkintie 1, 27510 </br> 27510 Eura </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1370256,22.1264209' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pysäkintie 1, 27510,
27510 Eura
Länsi-Suomi

Löydä meille