Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Juhanan tupa

Koivukuja 5, 28360, Pori

Tervetuloa meille

Eeva-Liisa Laaksonen, Palvelukodin johtaja

Tavoitettavissa ark. klo 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2016
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 754 6852

Palvelumme

Yksillöllistä tukea

Tammikuussa 2016 ovensa avannut palvelukoti Juhanan tupa sijaitsee Porin Koivulassa viihtyisällä asuinalueella, lähellä palveluita. Palvelukodissa on 15 paikkaa jo aikuisikään ehtineille kehitysvammaisille asukkaille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja apua arjesta selviytymisessään. Palvelukoti Juhanan tuvassa aikuiset kehitysvammaiset asukkaat saavat tukea ja apua ympäri vuorokauden. Jokaista asukasta tuetaan yksilöllisesti asukkaan tarpeiden mukaisesti, joko vain kevyesti ohjaten ja suuntaa näyttäen arjen askareissa tai avustaen kaikissa arjen toiminnoissa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodin tilat ovat esteettömät ja niissä on turvallista liikkua. Palvelukodissa jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone, jossa on ajanmukaiset ja tilavat wc- ja kylpyhuonetilat. Juhanan tuvan asukkaat saavat kalustaa ja sisustaa huoneensa omilla rakkailla tavaroillaan mieleisekseen. Omien huoneiden, eli omien kotiensa lisäksi asukkailla on käytössään viihtyisät yhteiset tilat, joissa ruokaillaan, rentoudutaan, nautitaan yhdessä olosta sekä touhutaan monenmoista arjen askaretta. Pihamaalle pääsee ulkoilemaan ja virkistäytymään, lisäksi kodin saunan löylyistä pääsevät aina nauttimaan halukkaat saunojat.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Attendo Juhanan tuvan arkipäiviä rytmittävät erilaisten kodin askareitten tekeminen, työ- ja viriketoiminta, harrastukset, opiskelu sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan asukkaan arkeen ja kuntoutukseen. Attendo Juhanan tuvan päivä- ja työtoiminnassa järjestetään päivä- ja työtoimintaa viitenä päivänä viikossa maanantaista perjantaihin. Päivä- ja työtoimintaa järjestetään niin kotona kuin palveluasumisessa asuville henkilöille.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.473991,"lng":21.819019},"content":"<h4>Attendo Juhanan tupa</h4><p>Koivukuja 5, 28360 </br> 28360 Pori </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.473991,21.819019' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Koivukuja 5, 28360,
28360 Pori
Länsi-Suomi

Löydä meille