Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kaarlaaksokoti

Kaarlaaksonkatu 2, 15320, Lahti

Tervetuloa meille

Mia Granlund, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
21,5 m2
Valmistunut
2015
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten sekä päivystys 24/7: p. 044 554 5444

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kaarlaaksokoti on Lahdessa sijaitseva 60-paikkainen, tehostettua palveluasumista ikäihmisille tarjoava hoivakoti. Kaarlaaksokodissa jokaisella asukkaalla on oma tilava huone, käytössään viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Attendo Kaarlaaksokodissa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.

Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Voit seurata arkeamme instagramista, josta löydät meidät nimellä attendo.kaarlaaksokoti 

Asukkaaksi kotiimme pääsee joko Hyvinvointikuntayhtymän kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaat asuvat omissa asunnoissaan, joissa on esteetön kylpyhuone sekä peruskalustus. Viihtyisissä oleskelu- ja ruokailutilassa vietetään yhteistä aikaa ja hoivakodin turvallisella pihalla on mukava ulkoilla. Asukkaiden yhteiskäytössä on myös saunaosasto.

Kaarlaaksokoti sijaitsee kauniilla ja rauhallisella alueella Lahden Ahtialassa, lähes Alasenjärven rannalla.

Kuntouttava toiminta

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa Kaarlaaksokodissa myös mm. liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Järjestämme Kaarlaaksokodissa lisäksi yhteisöllistä toimintaa, johon läheiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Fysioterapeutti Attendo Kaarlaaksokoti ja Attendo Vallesmanni
Sara Åkerman
puh. 041 731 1717
sara.akerman@attendo.fi      

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.0183137,"lng":25.767565},"content":"<h4>Attendo Kaarlaaksokoti</h4><p>Kaarlaaksonkatu 2, 15320 </br> 15320 Lahti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.0183137,25.767565' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kaarlaaksonkatu 2, 15320,
15320 Lahti
Etelä-Suomi

Löydä meille