Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kaarlaaksokoti

Kaarlaaksonkatu 2, 15320, Lahti

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
21,5 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMikko Pohjola

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0445545444

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kaarlaaksokoti on Lahdessa sijaitseva 60-paikkainen, tehostettua palveluasumista ikäihmisille tarjoava hoivakoti. Kaarlaaksokodissa jokaisella asukkaalla on oma tilava huone, käytössään viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Attendo Kaarlaaksokodissa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.

Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi pääsee joko Hyvinvointikuntayhtymän kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaat asuvat omissa asunnoissaan jotka on varusteltu peruskalustein sekä esteettömällä wc/kylpyhuoneella. Viihtyisissä yhteisissä oleskelu- ja ruokailutilassa vetetään yheteistä aikaa ja hoivakodin turvallisella pihalla on mukava ulkoilla. Asukkaiden yhteiskäytössä on myös saunaosasto.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös toiminnallisiin tuokioihin on paremmat edellytykset. Toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteisia aktiviteetteja. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme Kaarlaaksokodissa myös yhteisöllistä toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.0183137,"lng":25.767565},"content":"<h4>Attendo Kaarlaaksokoti</h4><p>Kaarlaaksonkatu 2, 15320 </br> 15320 Lahti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.0183137,25.767565' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kaarlaaksonkatu 2, 15320,
15320 Lahti
Etelä-Suomi

Löydä meille