Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kaarlo

Rantasentie 1, 26100, Rauma

Tervetuloa meille

Lauri Hiljanen, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
25
Huoneen koko
20-32 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1572

Palvelumme

Attendo Kaarlo tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 16:lle mielenterveys- ja päihdekuntoutujalle, sekä palveluasumista samassa pihapiirissä sijaitsevissa rivitalo-asunnoissa yhdeksälle kuntoutujalle. Attendo Kaarlossa on mahdollista siirtyä portaittain tehostetusta palveluasumisesta kevyempään palveluasumiseen ilman, että kuntoutujan tutut ohjaajat ja yhteisö vaihtuisivat radikaalisti. Siirtyminen palveluasumisesta vielä itsenäisempään tuettuun asumiseen onnistuu myös samojen tuttujen ohjaajien avustamana ja heidän kanssaan toteutettavana palveluna. Attendolla kuntoutuksen tavoitteena ei ole pelkästään oireiden helpottaminen, vaan myös työ- ja toimintakyvyn edistäminen. Palvelut muokataan joustavasti asukkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Toimintamme lähtökohtia ovat luotettavuus, joustavuus, asiakaskumppanuus ja korkeatasoinen laatu.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Uudessa palvelukodissamme on kuntoutujille omat huoneet, joissa on wc suihkuineen ja osassa myös minikeittiö. Kuntoutujien on mahdollista myös saunoa yhteisessä saunassa. Palveluasumisen puolella rivitaloissa on kuntoutujille varattu oma kaksio. Kuntoutujien käytettävissä on myös yhteiset ryhmätilat toimintaan ja muihin virikkeisiin. Kuntoutujille tarjotaan aamupala, lounas, päiväkahvit, päivällinen ja iltapala. Näiden valmistamiseen osallistuminen on myös mahdollista.

Arki ja aktiviteetit

Arki on monipuolista, mielekästä ja asukkaitten näköistä. Toimintaa järjestetään kuntoutujien tarpeisiin vastaamiseksi niin yksikössä, kuin myös sen ulkopuolella. Kannustamme omatoimisuuteen ja yhteiseen tekemiseen. Kaikella toiminnalla pyritään tukemaan kuntoutujien toimintakykyä erilaisissa toiminnoissa. Kuten esimerkiksi itsestä huolehtimisessa, siivous- ja ruoanlaittotaidoissa, hygieniasta huolehtimisessa sekä erilaisissa asioinneissa. Harrastukset, opiskelut ja työt ovat myös tärkeä osa kuntoutujien arkea.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1552377,"lng":21.5245745},"content":"<h4>Attendo Kaarlo</h4><p>Rantasentie 1, 26100 </br> 26100 Rauma </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1552377,21.5245745' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Rantasentie 1, 26100,
26100 Rauma
Länsi-Suomi

Löydä meille