Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Kalliohovi

Kalliokatu 2, 70600, Kuopio

Tervetuloa meille

Heli Haatainen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 7-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
32
Huoneen koko
22,5 m2
Valmistunut
2017

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kalliohovi on avattu Kuopioon huhtikuussa 2017. Kallionhovissa nautit kulttuuri- ja taide-elämyksistä, esteettisestä ympäristöstä ja omiin mieltymyksiisi sopivista kulttuuriaktiviteeteistä oman jaksamisesi mukaan. Toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkaalle laadukas hoiva, turvallinen ympäristö ja mielekäs arki.

Attendo Kalliohovissa on 32 asukaspaikkaa ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen ja palveluasumisen asukkaille. Hoitokodissa on yläkerrassa 22 paikkainen Tahti ja Tempo ryhmäkoti sekä alakerrassa 10 paikkainen Sävel. Kodilla toteutetaan yhteistyössä omaisten kanssa yksilöllistä ja asukkaan tapoja kunnioittavaa asumispalvelua osaavan henkilökunnan voimin. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on käytössään oma n 22.5m2 huone ja wc-suihkutila. Jokaisessa ryhmäkodissa on asukkaiden omien huoneiden lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, joissa ovat kotien jakelukeittiöt. Talon yhteisissä tiloissa on asukkaille päivätoimintatilojen lisäksi yhteiset saunatilat ja talon keittiö- ja pesulatilat. Kodin pihamaalle pääsee myös ympäri vuoden ulkoilemaan turvallisesti ja helposti.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kalliohovi on kulttuuri- ja taidepainotteinen mummola, jossa pyritään asukkaiden päivää virkistämään erilaisilla kulttuuri- ja taidetoiminnoilla. Kallionhovissa nautit kulttuuri- ja taide-elämyksistä, esteettisestä ympäristöstä ja omiin mieltymyksiisi sopivista kulttuuriaktiviteeteistä oman jaksamisesi mukaan.
Toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkaalle laadukas hoiva, turvallinen ympäristö ja mielekäs arki. Monipuolinen ja innostava viriketoiminta on Kalliohovilla osana jokaista päivää. Kodilla kuntoillaan, lauletaan, tanssitaan, askarrellaan, keskustellaan, ulkoillaan tai vaikkapa maalataan.
Viriketoiminta perustuu asukkaiden toiveisiin ja ideoihin, ja jokaiselle pyritäänkin aina löytämään mielenkiintoista tekemistä. Tärkeintä on antaa asukkaille aikaa ja arkea eletään jokaiselle luontaisen rytmin mukaisesti. Hoitajat kuuntelevat, välittävät ja ovat arjessa läsnä. Asukkaiden läheiset ja omaiset ovat tervetulleita myös osallistumaan asukkaiden arkeen ja palvelukodin toimintaan.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.88896,"lng":27.65722},"content":"<h4>Attendo Kalliohovi</h4><p>Kalliokatu 2, 70600 </br> 70600 Kuopio </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.88896,27.65722' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kalliokatu 2, 70600,
70600 Kuopio
Itä-Suomi

Löydä meille