Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kanervikkola

Ruppovaarantie 28, 82500, Kitee

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
12-15 m2

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTytti Nissinen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0400910002

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Kanervikkola tarjoaa palveluita eritasoista tukea ja apua taritseville mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Kiteellä. Ammattitaitoinen henkilökunta on asiakkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Jokaiselle asiakkaalle nimetään omaohjaaja sekä laaditaan yksilöllinen palvelun- ja asumisensuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Kanervikkolassa jokaisella asiakkaalla on oma yhden hengen huone kooltaan 12-18m2. Asiakkailla on myös käytössään viihtyisä ja tilava oleskelutila, ruokailutilat, saunatila sekä turvallinen ja esteetön piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Arki kodilla on asiakkaittensa näköistä. Kannustamme omatoimisuuteen ja harjoittelemme yhdessä arjentaitoja sekä järjestämme monipuolista ja mukavaa toimintaa asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kodissamme asuu myös kaksi kissaa, joiden hoidosta vastaa asiakkaat yhdessä henkilökunnan kanssa. Pihalla kasvaa omenapuita sekä marjapensaita ja asiakkaat pääsevät mukaan hoitamaan palvelukodin yrttitarhaa ja puutarhaa.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Miten palvelukodin asukkaaksi pääsee, mitä tarkoittaa tehostettu palveluasuminen, voiko lemmikki muuttaa kanssani palvelukotiin ? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Seuraa palvelukotiemme arkea somessa

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.1446157,"lng":30.1777341},"content":"<h4>Attendo Kanervikkola</h4><p>Ruppovaarantie 28, 82500 </br> 82500 Kitee </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.1446157,30.1777341' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ruppovaarantie 28, 82500,
82500 Kitee
Itä-Suomi

Löydä meille