Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kankaronmäki

Vinttikaivontie 10, 45150, Kouvola

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
48
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMaarit Aalto

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444941965

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kankaronmäki on Kouvolaan tammikuussa 2016 avattu 48-paikkainen kulttuuri- ja taide -teemainen hoivakoti. Tarjoamme ikäihmisille laadukasta ja ammattitaitoista hoivaa ja tukea päivittäisessä elämässä. Kulttuuri & Taide -teemakodin perusajatuksena on tuoda taide- ja kulttuurielämyksiä hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.

Moniammatillinen hoitohenkilökunta on paikalla ympärivuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja. Asukkaille laaditaan myös henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Meillä käy palveluseteli tai voit hakeutua asukkaaksi myös itsemaksavana asiakkaana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma 20m2 kokoinen asunto, jossa jokaisessa on tilava inva-WC/kylpyhuone. Asunnot on kalustettu hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissamme on oma aidattu piha ja useita terasseja. Hoivakodissa on asukkaille myös yhteinen saunaosasto.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Kankaronmäki on Kulttuuri ja Taide- teemakoti. Teemakoti rakentuu kolmesta osa-alueesta; oikein suunnitellusta ympäristöstä, motivoituneesta henkilökunnasta ja työskentelytavoista. Attendon Kulttuuri ja Taide- teemakoti käyttää toiminnassaan muun muassa musiikkia, laulua, kuvataidetta, kirjallisuutta, teatteria, tanssia sekä muita kulttuurisia ilmaisukeinoja aktivoivina ja hyvinvointia edistävinä ja osallistavina elementteinä hoivatyössä.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8538149,"lng":26.6998246},"content":"<h4>Attendo Kankaronmäki</h4><p>Vinttikaivontie 10, 45150 </br> 45150 Kouvola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8538149,26.6998246' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vinttikaivontie 10, 45150,
45150 Kouvola
Etelä-Suomi

Löydä meille