Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kankaronmäki

Vinttikaivontie 10, 45150, Kouvola

Tervetuloa meille

Johanna Ojala, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
48
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2015
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444941965

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kankaronmäki on Kouvolaan tammikuussa 2016 avattu 48-paikkainen kulttuuri- ja taide -teemainen hoivakoti. Tarjoamme ikäihmisille laadukasta ja ammattitaitoista hoivaa ja tukea päivittäisessä elämässä. Kulttuuri & Taide -teemakodin perusajatuksena on tuoda taide- ja kulttuurielämyksiä hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.

Moniammatillinen hoitohenkilökunta on paikalla ympärivuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja. Asukkaille laaditaan myös henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Meillä käy palveluseteli tai voit hakeutua asukkaaksi myös itsemaksavana asiakkaana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma 20m2 kokoinen asunto, jossa jokaisessa on tilava inva-WC/kylpyhuone. Asunnot on kalustettu hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissamme on oma aidattu piha ja useita terasseja. Hoivakodissa on asukkaille myös yhteinen saunaosasto.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Kankaronmäki on Kulttuuri ja Taide -teemakoti. Teemakoti rakentuu kolmesta osa-alueesta; oikein suunnitellusta ympäristöstä, motivoituneesta henkilökunnasta ja työskentelytavoista. Käytämme toiminnassamme muun muassa musiikkia, laulua, kuvataidetta, kirjallisuutta, teatteria, tanssia sekä muita kulttuurisia ilmaisukeinoja aktivoivina ja hyvinvointia edistävinä ja osallistavina elementteinä hoivatyössä.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8538149,"lng":26.6998246},"content":"<h4>Attendo Kankaronmäki</h4><p>Vinttikaivontie 10, 45150 </br> 45150 Kouvola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8538149,26.6998246' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vinttikaivontie 10, 45150,
45150 Kouvola
Etelä-Suomi

Löydä meille