Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Kankaronpuisto

Palovartijantie 16, 45100, Kouvola

Tervetuloa meille

Paula Kurronen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
54
Huoneen koko
25 ja 35 m2
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944717

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kankaronpuisto valmistui Kouvolaan elokuussa 2017. Kankaronpuistossa on 29 ympärivuorokautisen hoivan asukaspaikkaa ja 26 asuntoa kevyemmän hoivan tarpeisiin. Palvelukodin kodikkaat ja esteettömät tilat ja ammattitaitoinen henkilökunta pitävät huolen ikäihmisten laadukkaasta hoivasta ja asumisesta. Jokaiselle asukkaille nimetään omahoitaja. Henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma tehdään jokaiselle hoivakodin asukkaalle.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kankaronpuistossa asutaan nykyaikaisessa ja kodinomaisessa ympäristössä, joka on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden.

  • Ympärivuorokautisen hoivan asukashuoneet ovat kooltaan 25 m2. Osan huoneista voi yhdistää pariskunnille sopivaksi asunnoksi.
  • Palveluasumisen huoneet ovat kooltaan 35 m2. Tilavan kokonsa puolesta ne soveltuvat hyvin myös pariskunnan asunnoksi.

Kaikissa asunnoissa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Palvelukodissa asukkaiden yhteiskäytössä ovat viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat sekä saunaosasto. Palveluasumisen puolella asukkaiden käytössä on myös kuntoilutila.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Järjestämme monenlaista mielekästä ja mukavaa tekemistä virkistämään ja rytmittämään arkea. Kankaronpuistossa korostamme puutarhan ja ulkoilun mieltä virkistävää ja voimavaroja ylläpitävää vaikutusta. Hoivakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8535825,"lng":26.686352},"content":"<h4>Attendo Kankaronpuisto</h4><p>Palovartijantie 16, 45100 </br> 45100 Kouvola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8535825,26.686352' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Palovartijantie 16, 45100,
45100 Kouvola
Etelä-Suomi

Löydä meille