Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kankaronpuisto

Palovartijantie 16, 45100, Kouvola

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
54
Huoneen koko
20 ja 35 m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaPaula Kurronen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944717

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kankaronpuisto valmistui Kouvolaan elokuussa 2017. Kankaronpuistossa on 29 ympärivuorokautisen hoivan asukaspaikkaa ja 26 asuntoa kevyemmän hoivan tarpeisiin. Palvelukodin kodikkaat ja esteettömät tilat ja ammattitaitoinen henkilökunta pitävät huolen ikäihmisten laadukkaasta hoivasta ja asumisesta. Jokaiselle asukkaille nimetään omahoitaja. Henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma tehdään jokaiselle hoivakodin asukkaalle.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kankaronpuistossa asukkaast asuvat nykyaikaisessa ja kodinomaisessa ympäristössä, joka on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden. Attendo Kankaronpuiston ympärivuorokautisen hoivan asukashuoneet ovat kooltaan 25m2. Osan huoneista voi yhdistää pariskunnille sopivaksi kahden hengen asunnoksi. Palveluasumisen huoneet ovat kooltaan 35m2. Tilavan kokonsa puolesta asunnot soveltuvat hyvin myös pariskuntien yhteiseksi asunnoksi. Kaikissa huoneissa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Palvelukodissa asukkaiden yhteiskäytössä ovat viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat sekä saunaosasto. Palveluasumisen puolella asukkaiden käytössä on myös kuntoilutila.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Järjestämme monenlaista mielekästä ja mukavaa tekemistä virkistämään ja rytmittämään arkea. Kankaronpuistossa korostamme puutarhan ja ulkoilun mieltä virkistävää ja voimavaroja ylläpitävää vaikutusta. Hoivakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8535825,"lng":26.686352},"content":"<h4>Attendo Kankaronpuisto</h4><p>Palovartijantie 16, 45100 </br> 45100 Kouvola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8535825,26.686352' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Palovartijantie 16, 45100,
45100 Kouvola
Etelä-Suomi

Löydä meille