Attendo Katarinanpuisto

Elonaukea, Kaarina

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikäihmisille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
25m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMia-Maria Ilvander

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Katarinanpuisto, uudenlainen Ulkoilu & Puutarha -teemahoivakoti ikäihmisille, valmistui Kaarinaan syksyllä 2017. Attendo Katarinanpuisto tarjoaa tehostettua palvelusumista ja intervalliasumista 30 asukkaalle. Teemahoivakodissa ammennetaan iloa ulkoilusta ja luonnosta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä – joka päivä.
Attendo Katarinanpuisto on viihtyisä ja turvallinen koti ikäihmisille. Ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma –yksilölliset tarpeet huomioiden. Katarinanpuistoon voit tulla asukkaaksi palvelusetelillä tai itsemaksavana asiakkaana.

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 huone, jossa on peruskalusteet ja WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Osa huoneista on mahdollista yhdistää pariskunnille sopivaksi kahden hengen huoneeksi. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto ja piha-alue. Järjestämme asukkaille lisäpalveluita (mm.kampaaja ja jalkahoitaja) tarpeen mukaan omakustannushintaan.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki
Attendo Katarinanpuisto on Ulkoilu ja Puutarha- teemakoti. Hoivakodin ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Ulko- ja sisätilat suunnitellaan teeman mukaiseksi. Teemakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja.

Lue, miten meille pääsee asukkaaksi.

Tutustu, mihin tukiin voit asukkaana olla oikeutettu.

Maukas kotiruoka osana arkea.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3983239,"lng":22.3564693},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}