Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Katarinanpuisto

Elonaukeankatu 14, 20780, Kaarina

Tervetuloa meille

Eveliina Metsämäki, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 45 86

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Katarinanpuisto valmistui Kaarinaan syksyllä 2017. Attendo Katarinanpuisto tarjoaa tehostettua palvelusumista ja intervalliasumista 30 asukkaalle. Ulkoilu & Puutarha -teemaisessa hoivakodissa ammennetaan iloa ulkoilusta ja luonnosta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä – joka päivä.

Attendo Katarinanpuisto on viihtyisä ja turvallinen koti ikäihmisille. Ammattitaitoinen ja välittävä henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. Katarinanpuistoon voit tulla asukkaaksi palvelusetelillä tai itsemaksavana asiakkaana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 huone, jossa on peruskalusteet ja WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Osa huoneista on mahdollista yhdistää pariskunnille sopivaksi kahden hengen huoneeksi. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto ja piha-alue. Järjestämme asukkaille lisäpalveluita (mm.kampaaja ja jalkahoitaja) tarpeen mukaan omakustannushintaan.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Katarinanpuisto on Ulkoilu ja Puutarha -teemakoti. Hoivakodin ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Ulko- ja sisätilat suunnitellaan teeman mukaiseksi. Kotimme pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa ja nautiskella ulkotakan lämmöstä.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti
Riina Nummelin
puh. 041 730 7361
riina.nummelin@attendo.fi

Seuraa Katarinanpuiston arkea somessa!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3983239,"lng":22.3564693},"content":"<h4>Attendo Katarinanpuisto</h4><p>Elonaukeankatu 14, 20780 </br> 20780 Kaarina </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3983239,22.3564693' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Elonaukeankatu 14, 20780,
20780 Kaarina
Länsi-Suomi

Löydä meille