Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Katarinanpuisto

Elonaukeankatu 14, 20780, Kaarina

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMia-Maria Ilvander

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 45 86

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Katarinanpuisto, uudenlainen Ulkoilu & Puutarha -teemahoivakoti ikäihmisille, valmistui Kaarinaan syksyllä 2017. Attendo Katarinanpuisto tarjoaa tehostettua palvelusumista ja intervalliasumista 30 asukkaalle. Teemahoivakodissa ammennetaan iloa ulkoilusta ja luonnosta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä – joka päivä.
Attendo Katarinanpuisto on viihtyisä ja turvallinen koti ikäihmisille. Ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. Katarinanpuistoon voit tulla asukkaaksi palvelusetelillä tai itsemaksavana asiakkaana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 huone, jossa on peruskalusteet ja WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Osa huoneista on mahdollista yhdistää pariskunnille sopivaksi kahden hengen huoneeksi. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto ja piha-alue. Järjestämme asukkaille lisäpalveluita (mm.kampaaja ja jalkahoitaja) tarpeen mukaan omakustannushintaan.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki
Attendo Katarinanpuisto on Ulkoilu ja Puutarha- teemakoti. Hoivakodin ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Ulko- ja sisätilat suunnitellaan teeman mukaiseksi. Teemakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3983239,"lng":22.3564693},"content":"<h4>Attendo Katarinanpuisto</h4><p>Elonaukeankatu 14, 20780 </br> 20780 Kaarina </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3983239,22.3564693' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Elonaukeankatu 14, 20780,
20780 Kaarina
Länsi-Suomi

Löydä meille