Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Kelo

Hangaspisto 3, 96400, Rovaniemi

Tervetuloa meille

Jaana Pulkkinen, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Päihdekuntoutus, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
23
Huoneen koko
24-30 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4943311

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Kelo on Rovaniemelle syyskuussa 2018 avattu 23-paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelukoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista sekä tuettua asumista mielenterveys- ja päihdeasiakkaille.
Tavoitteemme on mahdollistaa asukkaille kuntoutumisen eteneminen kaikissa elämäntilanteissa mahdollisimman kodinomaisessa ympäristössä.
Asukkaillamme on mahdollisuus kuntouduttuaan muuttaa palvelukodilta tukikodeille, jossa toimii sama tuttu henkilökunta. Tukikodit sijaitsevat aivan yksikkömme läheisyydessä. Attendo Kelossa tarjoamme 16 paikkaa tehostettua palveluasumista ja palveluasumista 7 paikkaa. Jokaiselle tehdään oma asumisen suunnitelma sekä yksilölliset päivä- ja viikko-ohjelmat tukemaan kuntoutumista. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden tukena ja apuna ympärivuorokautisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Toimiva, turvallinen ja viihtyisä ympäristö

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Palvelukodissamme on kuntoutujille omat huoneet, joissa on wc suihkuineen. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa omilla tutuilla tavaroillaan ja asukkaiden huoneidne yksityisyyttä kunnioitetaan. Asunnot ovat kooltaan 20 m2-25,5 m2. Asukkailla on myös käytössään viihtyisät yhteistilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa.

Arki ja aktiviteetit

Yksilöllinen ja toiminnallinen arki

Attendo Kelossa yhdessä tekeminen ja ajanviettäminen sosiaalisissa tapahtumissa ovat tärkeitä kuntoutumisen edistämisen keinoja. Asukkaitamme kannustetaan osallistumaan kykyjensä mukaan myös kotitöihin. Arkirutiineihin osallistuminen ja niiden opettelu tukee asukkaidemme valmistautumisessa kohti itsenäisempää elämää. Järjestämme säännöllisesti erilaisia toimintatuokioita, kuten esimerkiksi musiikki-, liikunta- ja keskusteluryhmiä asukkaiden toiveiden mukaan.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.4907573,"lng":25.7811463},"content":"<h4>Attendo Kelo</h4><p>Hangaspisto 3, 96400 </br> 96400 Rovaniemi </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.4907573,25.7811463' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hangaspisto 3, 96400,
96400 Rovaniemi
Pohjois-Suomi

Löydä meille