Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kesälampi

Malilantie 26, 74200, Vieremä

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
50
Huoneen koko
21-33 m2
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaUlla Piippo

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 04440 72032

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kesälampi on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten hoivakoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Hoivakoti sijaitsee keskellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut.
Sijaitsemme Vieremän keskustan tuntumassa idyllisessä ympäristössä. Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppa ja muita päivittäispalveluita. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kesälammessa asukashuoneet ovat kooltaan noin 21m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc-/suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta osa huoneista on muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Kevyemmän palveluasumisen huoneet on varustettu keittiöllä. Hoivakodin molemmissa kerroksissa on viihtyisät yhteistilat ja Kesälammen piha-alue on turvallinen ja kutsuva paikka liikkua ja ulkoilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja aktivoivaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.7417714,"lng":27.0165145},"content":"<h4>Attendo Kesälampi</h4><p>Malilantie 26, 74200 </br> 74200 Vieremä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.7417714,27.0165145' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Malilantie 26, 74200,
74200 Vieremä
Itä-Suomi

Löydä meille