Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Kesälampi

Malilantie 26, 74200, Vieremä

Tervetuloa meille

Mirka Tarvainen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
50
Huoneen koko
21-33 m2
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 407 2032

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kesälampi on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten hoivakoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Hoivakoti sijaitsee keskellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut.
Sijaitsemme Vieremän keskustan tuntumassa idyllisessä ympäristössä. Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppa ja muita päivittäispalveluita. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kesälammessa asukashuoneet ovat kooltaan noin 21m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc-/suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta osa huoneista on muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Kevyemmän palveluasumisen huoneet on varustettu keittiöllä. Hoivakodin molemmissa kerroksissa on viihtyisät yhteistilat ja Kesälammen piha-alue on turvallinen ja kutsuva paikka liikkua ja ulkoilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja aktivoivaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.7417714,"lng":27.0165145},"content":"<h4>Attendo Kesälampi</h4><p>Malilantie 26, 74200 </br> 74200 Vieremä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.7417714,27.0165145' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Malilantie 26, 74200,
74200 Vieremä
Itä-Suomi

Löydä meille