Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Ketsi

Mikonkatu 1, Kemi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palvelut vammautuneille
Paikkojen määrä
21
Huoneen koko
20-25 m2
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Saana Hemming

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Ketsi tarjoaa asumispalvelua kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille. Ketsi sijaitsee Kemissä Peurasaaren kaupunginosassa. Attendo Ketsissä on 16 tehostetun palveluasumisen paikkaa. Asukashuoneet sijoittuvat kolmeen ryhmään, jossa yhdessä ryhmäkodissa on 6 asuntoa ja kahdessa ryhmäkodissa 5 asuntoa. Palvelukodin pihapiirissä on rivitalo, jossa on viisi palveluasumisen paikkaa. Yksikön tilat on remontoitu kehitysvammaisille ja vammautuneille asukkaille syksyllä 2020. 

Tehtävänämme uudessa Attendo Ketsissä on turvata vammaisille asukkaillemme laadukas ja mahdollisimman itsenäisen elämän asiakassuhteen aikana. Annamme tukea, ohjausta ja palvelua yksilöllisesti asukkaan fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet huomioiden. Vammaisten asumispalveluissa palvelukodin työn keskiössä on yksilökeskeinen työote. Tavoitteena on asukkaan kokema hyvä elämänlaatu kaikilla mahdollisilla tavoilla ja elämänalueilla.

 

Asuminen

Oma koti

Asuinhuoneet Ketsissä ovat 20-25 m2 ja jokaisessa huoneessa on oma inva- mitoitettu kylpyhuone/wc. Vammautuneiden ryhmäkodin asukashuoneet ovat kooltaan 25 m2 ja kaikissa huoneissa on minikeittiö.

Jokaisessa ryhmäkodissa on yhteinen oleskelu ja/tai ruokailutila. Palvelukodissa on asukkaille yhteisiä oleskelutiloja, kotikeittiö, vaatehuollontila sekä sauna pesutiloineen.

Palvelukodin pihapiirissä on rivitalo, jossa on 5 palveluasumisen huoneistoa, kooltaan 25 m2 yksiöitä. Rivitalon tilat ovat esteettömät. 

Attendo Ketsin tilojen ja kalusteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota vammaisten ihmisten erityistarpeiden vastaamiseen. Yhteisten tilojen kalustevalinnoissa on huomioitu viihtyvyyden ja esteettisyyden lisäksi turvallisuus niin asukkaiden kuin henkilöstön näkökulmasta.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Attendo Ketsissä järjestetään joka päivä ulkoilua, taidehetkiä, pelejä ja jumppa-ja laulutuokiota. Viriketoiminnassa kuunnellaan asukkaiden toiveita, joiden perusteella perusteella aktiviteetit toteutuvat.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Miten palvelukodin asukkaaksi pääsee, mitä tarkoittaa tehostettu palveluasuminen, voiko lemmikki muuttaa kanssani palvelukotiin? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Tarjoamme palveluitamme ympäri Suomen! Tutustu tarkemmin vammaispalveluihimme.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!