Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Komia

Kersantinkuja 1 A, 62200, Kauhava

Tervetuloa meille

Jari Lipasti, Yksikön johtaja

Hei, olen Jari Lipasti ja vastaan Attendo Komiasta.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
Paikkojen määrä
14
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Palvelumme

Attendo Komian toiminta-ajatus on tuottaa yksilöityä sekä ihmisläheistä asumis- ja kuntoutuspalvelua mielenterveyskuntoutujille, jotka eivät kykene itsenäisesti selviytymään arkipäivän toimista ja elämästä. Attendo Komian on käytössä omaohjaaja-järjestelmä. Omaohjaajan johdolla laaditaan jokaisen kodin kuntoutujan kanssa yksilöllinen kuntoutussuunnitelma, jossa huomioidaan kuntoutujan elämäntarina, tarpeet ja toiveet. Kuntoutussuunnitelmaa laadittaessa pidetään palaveri, johon on mahdollista kutsua läheisiä tai muita yhteistyötahoja asukkaan niin halutessaan. Yhteisenä tavoitteena on kuntouttaa asukas selviytymään tulevaisuudessa vähemmän tukea antavissa tukimuodoissa tai omassa kodissa. Päivittäiset toiminnot, kuten ruoanlaitto, siivoaminen, sosiaalinen kanssakäyminen, itsestä huolehtiminen, omien asioiden hoidon harjoittelu ja ohjattu viriketoiminta ovat tärkeä osa palvelukodin kokonaisvaltaista kuntouttamista. Kuntoutujaa kannustetaan ja ohjataan itsenäiseen toimintaan, muiden huomioimiseen sekä tasapainoiseen elämään. Attendo Komialla on käytössään auto, jolla tuetaan asukkaiden kuntoutumista ja osallistumista arjen toimintoihin.

Omavalvontasuunnitelmammme (pdf)

Asuminen

Kotoisaa asumista

Viihtyisässä ja kotoisassa Komiassa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, koti. Kuntoutujalla on huoneessaan oma vessa sekä suihku. Asukas voi valita kalustetun asunnon tai sisustaa ja kalustaa mieleisekseen omilla kalusteilla. Kodin yhteisissä tilavissa ja viihtyisissä tiloissa voivat asukkaat viettää yhteistä aikaa, vaihtaa kuulumisia, rentoutua ja puuhata erilaisia arjen puhteita. Asukasta kannustetaan osallistumaan Komian monipuoliseen ja virikkeelliseen arkeen mutta kunnioitetaan myös oikeutta omaan aikaan. Kodin jokapäiväinen toiminta perustuu rehellisyyden, läheisyyden ja yksilöllisyyden arvojen kunnioittamiseen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.106274,"lng":23.08796},"content":"<h4>Attendo Komia</h4><p>Kersantinkuja 1 A, 62200 </br> 62200 Kauhava </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.106274,23.08796' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kersantinkuja 1 A, 62200,
62200 Kauhava
Länsi-Suomi

Löydä meille