Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Korkeavuori Seniorikoti

Korkeavuorenkatu 13, 48100, Kotka

Tervetuloa meille

Anu Kuusenoksa, Seniorikodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Senioriasunnot, Palvelut ikääntyneille
Paikkojen määrä
45
Huoneen koko
35 m2
Valmistunut
2019
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1293

Palvelumme

Palveluita tarpeesi mukaan

Attendo Korkeavuori on helmikuussa 2019 Kotkaan valmistunut laadukas ja viihtyisä täyden palvelun senioritalo, joka on tarkoitettu ikäihmisille, jotka haluavat asua omassa kodissaan ja helpottaa elämäänsä kotiin tuotavin palveluin. Attendo Korkeavuoressa palvelee oma, ammattitaitoinen terveyden- ja hoiva-alan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen ovat henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voit elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitset tukea tai apua. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- hoiva- ja kuntoutuspalveluista. Palveluihin kuuluu myös viihtyisä saunaosasto ja useampia yhteistiloja. Asumisen kuukausikustannus koostuu palvelupaketista ja vuokrasta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Korkeavuoressa asut on viihtyisässä vuokrasunnossa, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt, esteettömät kylpyhuonetilat ja ranskalaiset parvekkeet. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Seniorikodissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. Myös vieraat ovat tervetulleita nauttimaan terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4632123,"lng":26.9321208},"content":"<h4>Attendo Korkeavuori Seniorikoti</h4><p>Korkeavuorenkatu 13, 48100 </br> 48100 Kotka </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4632123,26.9321208' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Korkeavuorenkatu 13, 48100,
48100 Kotka
Etelä-Suomi

Löydä meille