Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Korkeavuori Seniorikoti

Korkeavuorenkatu 13, 48300, Kotka

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Senioriasunnot
Paikkojen määrä
45
Huoneen koko
35 m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Seniorikodin johtajaKirsi Wass

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1292

Palvelumme

Palveluita tarpeesi mukaan

Attendo Korkeavuori on helmikuussa 2019 Kotkaan valmistunut laadukas ja viihtyisä täyden palvelun senioritalo, joka on tarkoitettu ikäihmisille, jotka haluavat asua omassa kodissaan ja helpottaa elämäänsä kotiin tuotavin palveluin. Attendo Korkeavuoressa palvelee oma, ammattitaitoinen terveyden- ja hoiva-alan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen ovat henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voit elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitset tukea tai apua. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- hoiva- ja kuntoutuspalveluista. Palveluihin kuuluu myös viihtyisä saunaosasto ja useampia yhteistiloja. Valittavanasi on 3 eritasoista palvelupakettia, joita voit täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Asumisen kuukausikustannus koostuu palvelupaketista ja vuokrasta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Korkeavuoressa asut on viihtyisässä vuokrasunnossa, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt, esteettömät kylpyhuonetilat ja ranskalaiset parvekkeet. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Seniorikodissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. Myös vieraat ovat tervetulleita nauttimaan terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa. Voit valita palvelusopimukseesi aterioita ruokasalissa tai lämpimänä kotiin kuljetettuna.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4632123,"lng":26.9321208},"content":"<h4>Attendo Korkeavuori Seniorikoti</h4><p>Korkeavuorenkatu 13, 48300 </br> 48300 Kotka </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4632123,26.9321208' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Korkeavuorenkatu 13, 48300,
48300 Kotka
Etelä-Suomi

Löydä meille