Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kotiplus

Alatuvantie 8 , 54800, Savitaipale

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen, Tehostettu palveluasuminen, Tukiasuminen
Paikkojen määrä
19
Huoneen koko
12,5 m2 - 23,5 m2 , tukiasunnot 36,0 m2 - 41,5 m2
Valmistunut
1989

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaTero Hjerppe

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0400355096

Palvelumme

Attendo Kotiplussan palvelukoti sijaitsee luonnonläheisyydestään ja kauniista järvimaisemistaan tunnetulla Savitaipaleella Etelä-Karjalassa. Palvelukoti sijaitsee aivan kunnan keskustassa palveluiden lähellä. Attendo Kotiplus tarjoaa tehostettua palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Palvelukodissa on 15 asukashuonetta ja moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Attendo Kotiplus tarjoaa asukkailleen kodinomaisen ja viihtyisän ympäristön. Asukkailla on käytössään kaksi oleskelutilaa, yhteinen ruokalutila, asukkaiden keittiö ja saunaosasto. Huoneet ovat valmiiksi kalustettuja, mutta asukas voi myös kalustaa huoneensa omilla huonekaluilla ja tavaroilla. 12:ssa huoneessa on oma wc ja kahdessa huoneessa on oma uloskäynti, keittiö ja suihku. Nämä huoneet soveltuvat hyvin itsenäisen asumisen harjoitteluun. Palvelukodilla on rauhallinen pihapiiri ja tilava terassi, jotka tarjoavat hyvät puitteet ulkoiluun. Jokainen pääsee halutessaan nauttimaan raittiista ilmasta.

Arki ja aktiviteetit

Attendo Kotiplussassa järjestetään monipuolisesti aktivoivaa tekemistä asukkaan toiveiden ja jaksamisen mukaan. Viikko-ohjelma sisältää mm. lehden lukuhetkiä, musiikki – ja elokuvatuokioita, askartelua, asiointikäyntejä, retkiä sekä puutarhan hoitoa. Lämpimänä vuodenaikana vietämme paljon aikaa ulkona kahvittelun, rupattelun ja pihapelien merkeissä. Palvelukodin kaksi kissaa Väiski ja Reiska ovat tärkeässä roolissa asukkaiden arkea piristämässä.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1958368,"lng":27.6810932},"content":"<h4>Attendo Kotiplus</h4><p>Alatuvantie 8 , 54800 </br> 54800 Savitaipale </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1958368,27.6810932' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Alatuvantie 8 , 54800,
54800 Savitaipale
Itä-Suomi

Löydä meille